Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 1. marraskuuta 2006

Päivä 47

 Viikko puolivälissä. Enää 2 päivää harjoittelua tällä viikolla ja ensi viikolla 5! Loppua kohden mennään, lähtölaskenta on alkanut, heh. Alkuviikko ollaankin oltu taas uudessa luokassa: tayloring-luokka. Oppilaat ovat hieman vanhempia ja tekevät paljon käsitöitä mm. valmistavat workshopin pojille työhaalareita yms. Oppilaat valmistavat myös hienoja kaulakoruja ja ollaankin innostuttu Tiinan kanssa ostamaan niitä. Korut on tehty pääosin paperista, siemenistä, helmistä tms. koristejutuista.
 Eilen vedettiin koululla tayloring-luokan liikuntatunti. Opetettiin heille polttopallo ja viimeinen pari uunista ulos-pelit ja oppilaat tykkäsivät :) Huomenna oli tarkoitus mennä vielä noita pelejä läpi ja ehkä opettaa pari muuta: kuka pelkää mustaa miestä ja halihippa.

Koulun ulkopuolella ollaan vaan olla möllötetty, shoppailtu, käyty Steersissä syömässä, käyty netissä ja semmosta. Tänään laiteltiin joihinkin safaritoimistoihin mailia ja pyydettiin tarjous Kilimanjaro-reissusta. Tällä hetkellä paras tarjous on Savuka tours&safaris-toimistolta. On kyllä ihan semmonen olo, että ihan sama mitä maksaa, kerran elämässä tommoselle reissulle lähtee! Joten ei se hinta tule olemaan varmastikaan ongelma, mutta tietysti pitää hiukan kysellä hintoja.

Voi eiiii, tajuttiin juuri, että ei sit mainittu maileissa, että ollaan Nairobissa. Laitettiin vaan, että 2 suomalaistyttöä haluaisi päästä Tansaniaan Kilimanjarolle ja että reissu vois olla noin 4 päivää :D Voi idiootit!

Ainiin, viime yönä ja tänään päivällä satoi ihan älyttömästi. Voi hitto, kiva jos nämä sateet vaan pahenee, kohta on jo loma! Rusketuksen maksimointi ei välttämättä ole ihan itsestäänselvyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti