Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 15. marraskuuta 2006

Päivä 61: Hyrax Hill, prehistoric site

 Maistuvan aamiaisen jälkeen hypättiin taksiin ja ajettiin Hyrax Hill:n prehistoric site-nimiseen paikkaan. Kiipesimme kukkulalle katselemaan maisemia ja töllisteltiin hetki pienessä museossa, jonka oletin olevan jotain vähän muuta. No, ehkä en ole vain museoihmisiä, heh. Pari pääkalloa, vanhoja heimolaisten aseita, koruja, vaatetusta ja esineitä. Olisi ehkä pitänyt perehtyä paikan historiaan aiemmin, niin ois saanu jotain irti.

Hotellilla syötiin päivällistä hintaan 500Ksh (5€) ja ruokaa oli runsaasti. Seisova pöytä lämmintä ruokaa ja kaikenlaista jälkkäriä: tuoreita hedelmiä, kakkuja, piirakkaa...NAM! Ois vaan pitäny jättää jälkkäreille tilaa, tuli ahdettua pääruokia liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti