Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.Minä ja matkailuBlogin taustalla kirjoittelen minä, 28- vuotias nainen Keski-Suomesta. Matkailuhistoriani on vielä kovin lyhyt, koska nuorempana ei tullut juurikaan matkailtua Viron ja Ruotsin laivaristeilyjä lukuunottamatta. Vuonna 2005 tein ensimmäisen "pidemmän" ulkomaanmatkani opiskelijaporukalla. Bussilla Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan kautta Tsekkeihin. Takaisin päin samaa reittiä. Koulussa oli samoihin aikoihin ollut puhetta harjoittelun suorittamisesta ulkomailla ja hiukan pohdiskelin asiaa silloin tällöin. Ajattelin, että jos jonnekin lähden, niin sitten lähden kunnolla eli jonnekin kauas.

Tilaisuus ulkomaanharjoitteluun koitti vuonna 2006, jolloin aloin miettiä asiaa toden teolla ja sain houkuteltua luokkakaverini mukaan matkaan. Asioita ryhdyttiin järjestelemään ja syyskuussa 2006 lähdimme sitten Keniaan kolmeksi kuukaudeksi. Se oli itsellenikin yllätys, vaikka asiaa olinkin miettinyt. En vaan todellisuudessa ikinä kuvitellut, että ihan oikeasti lähtisin :) Matka oli kaikkine kokemuksineen hieno: tuli koettua hyviä ja huonompia ikimuistoisia hetkiä. Tämän reissun jälkeen se matkakärpänen sitten puri ja joka vuosi olen haaveillut erilaisista reissuista. Onneksi olen jokusen päässyt jo toteuttamaankin! :) 

Toivon, että pääsen näkemään eri paikkoja vielä tulevaisuudessakin! Oli kyseessä sitten valmismatka tai omatoimimatka - ei väliä. Riippuu aivan siitä, mikä tarkoitus matkalla on: pelkkä perusrentoutuminen, jokin tietty tavoite vai mikä...Kunhan pääsee edes joskus vähän vaihtamaan maisemia. Pidän siitä, että matkat ovat monipuolisia: ei pelkkää kaupunkilomailua, ei pelkkää rantalöhöilyä, ei pelkkää juoksua paikasta toiseen. Vähän kaikkea, niin mikäs sen mukavampaa :)