Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 6. toukokuuta 2014

Kaikki Malediivien matkajutut vihdoin blogissa!


Huh, vihdoin ja viimein jaksoin kirjoitella viimeisten reissupäivien juttuja :) On vähän ollu muuta mielessä tässä viime kuukausina! Tämä matkablogi hiljenee varmasti jatkossa paljon, koska elämään tulee "vähän" uutta sisältöä kaksosten muodossa. Tällä hetkellä, toukokuun 6. päivä, elellään raskausviikkoa 19+3. Tästä elämänmullistuksesta enemmän toisessa blogissa, jonne pääsee tästä linkistä. Voihan olla, että kirjoitan jatkossa matkailusta Suomessa. Jää nähtäväksi! Kiitos kaikille teille, ketkä olette tätä matkablogiani seurailleet!
2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia ja mielenkiintoinen blogi sinulla! :) Annoin blogillesi Liebster Award -tunnustuksen. Käyppä kurkkaamassa. :) http://vitadimorbidalana.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Kurkkasin sitten samalla viimeisen päivityksesi - ja en nyt tiedä, käytkö täällä enää ollenkaan, mutta ilmeisesti olet nykyään aika kiireinen perheenäiti :) - eli toivottavasti kaikki meni hyvin. Jos kuitenkin kurkkailet joskus tänne, niin toivottavasti vastaat Kroatia-kyselyyni...jos ei, niin ihanaa jatkoa!

    VastaaPoista