Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 22. marraskuuta 2006

Päivä 68: tunteita ja safarijännitystä

Tunteiden myllerrys jatkuu...Eilen illalla oli aika ikävä olo ja tietysti vielä hieman provosoin itteäni kuuntelemalla kaikkia lällybiisejä. No tietäähän sen mitä siitä seurasi. Tänään myös ollu välillä semmonen olo, että pitää purra huulta. Ei tää nyt sinällään mikään yllätys ole, mutta jotenkin tää ikävä alkoi ihan omituisella tavalla yhtäkkiä. Aiemmin ei edes ollut mitenkään ikävä, mutta sitten pam!

Huomenna onki safaripäivä ja lähtö aamulla noin 6.30. Illalla ois tarkoitus palailla 20-20.30 paikkeilla. Toivottavasti ei sada kaatamalla niin kuin tänään, että eläimet liikkuis enemmän eikä lymyile vaan puskissa. Niih ja ei oo kiva jos auto juuttuu johonkin mutalöllöön ja jäädään yöksi savannille, hehe. Siitä reissusta enemmän huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti