Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 16. marraskuuta 2006

Päivä 62: Kotiinpaluu

Nairobiin palaaminen ei mennyt ihan putkeen. Bussilippua ei voinut varata etukäteen joten piti mennä sitten heti huoneen luovutuksen jälkeen klo 10 nököttämään Easy Coachin toimistolle/laiturille. Sanoivat, että klo 11.30 bussissa on yksi vapaa paikka. Jos joku jää Nakurussa pois, niin sit voi vapautua lisää. Odoteltiin pari tuntia (bussi myöhässä) ja meille sanottiin, että kaksi paikkaa löytyy. Odoteltiin, että matkustajat pitävät taukonsa ja mentiin bussiin - yksi paikka vapaana! Ja eiku lisää odottelua...seuraava bussi tuli yhdeltä. Tilaa oli, mutta odoteltiin vielä vähän lisää, että taukohetki oli pidetty. Puol 2 aikaan päästiin lähtemään, hermot oli vähän kireellä odottelusta.

Eiku vaan taas penkista kiinni ja "rukouksia", että hengissä selvitään. Kuski oli ihan hullu eikä asiaa auttanut se, että tienpenkalla oli mm. yksi iso rekka kyljellään - tuntui siltä, että kohta ollaan mekin penkassa. Voit lukija hyvä yrittää kuvitella bussin ajamassa 80km/h hurjalla mökkitiellä, semmoista se oli. Onneksi alun jälkeen tie parani eikä enää tartennu pelätä kuin lähinnä ohituksia...

Mikä oli tällä kertaa matkassa mukavaa? Se, että bongattiin seeproja, pyllypaviaaneja, impaloita/antilooppeja ja villisikoja! Pieni seepralauma ylitti tien bussimme edestä ja kuski vain tööttäili "pois alta!". Melkein tuli seepramuhennosta. Ja ne paviaanit vaan istuskeli tien laidalla. T näki yhden, joka oli kuulemma mussuttanut banaania :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti