Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 21. marraskuuta 2006

Päivä 67: leffapäivä, löhöilta

Tänään oli mukava päivä. Iltapäivällä lähdettiin Masaai Marketille. Ei mun pitänyt enää ostaa mitään, mutta matkaan lähti kuitenkin koristekulhot itselle ja porukoille, korviksia...Marketilta suunnattiin keskustaan ja elokuviin. Leffa oli Ashton Kutcherin ja Kevin Costnerin tähdittämä The Guardian - oli hyvä :) Sopivasti sekoitettu draamaa, jännitystä, komediaa ja hippunen romantiikkaa. Jäi hyvä mieli leffasta, vaikka olikin vähän surullinen loppu.

Elokuvan jälkeen kello oli vaille 5 ja suunnattiin kaupan kautta asunnolle. Ruokana tänään nuudeleita ja lämpimiä voileipiä. Sit oon mussuttanut tommosta suklaalevitettä, jota ostin tänään. OOPS! Secreto De Amor-ohjelmaa katseltiin äskön - aivan loistava saippuasarja dupattuna enkuksi =D

Ainiin tänään törmättiin taas yhteen tyyppiin, joka pyydystää ihmisiä kaduilta safaritoimistoihin (ns. tout).Se on ahdistellut meitä ihan hiton monta kertaa ja alkaa ärsyttää, kun se aina ilmestyy jostain ja alkaa tyrkyttää jotain. Noh, tänään se sitten ohi mennessään huudahti meille, että "How was Amboseli?". Siis että mitä??! Mistä se voi ylipäänsä tietää meidän Amboselin matkasta? Sen kautta ei nimittäin sitä varattu ja sen kanssa puhuttiin vain Nairobin NP:stä aikoinaan. Onko se hitto kytänny meitä ja käyny sit kyselemässä toimistosta vai mitä Ihan outo tyyppi ja rasittavan itsepäinen. Ei anna millään periksi, vaikka sanoo, että ei kiitos. Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti