Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 3. marraskuuta 2006

Päivä 49: Koululla tapahtuu

Päivä koululla meni yllättävän nopeasti. Aamulla harjoiteltiin kellonaikoja ja muutamia oppilaita pystyi jopa neuvomaan. Tauon jälkeen oppilaat ja opettajat jumiutuivat koulun sivustolle katsomaan, mitä läheisellä toisen koulun pihalla tapahtuu. Sinne oli pystytetty iso lava, oli kaiuttimet, joku ukko kuuluttamassa/puhumassa jne. Piha täynnä lapsia! Noh, selvishän se sitten mikä on homman nimi. Musiikki alkoi soimaan kovalla ja lava täyttyi tanssijoista: oli nuoria naisia ja miehiä, tyyppejä puujaloilla lavan edessä + rummuttajia jne. Lopussa myös lapsiryhmä teki mm. hienoja pyramideja ja mukava oli katsella tanssiesityksiä, hienoa :) Oppilaatkin nauttivat musiikista ja näytöksestä, jammailivat tahdissa. Harmi ettei sattunut olemaan kamera mukana.

Näytöksen jälkeen palailtiin luokkiin. Tayloring-luokka harjoitteli puhdistmaan kenkänsä, jonka jälkeen pelailtiin hetki polttopalloa ja jotain laululeikkejä. Sitten olikin jo lounastauko, jonka jälkeen hengailtiin nursery-luokan Margaretin ja Lydian kanssa. Laulettiin (likat taputti ja leikki mukana) suosikkilauluja mm. pienen pientä veturia ja muumilaulua :D Laulujen jälkeen juteltiin Phanicen ja jonkun zambialaisen miehen kanssa. Maanantaina meidän pitäisi kuulemma rupatella sen miehen kanssa enemmän meidän näkemyksistä koulun suhteen: mitä voisi parantaa, mikä on hyvää jne. Voi peeveli! Jospa sitä jotain keksittäis :D

Koulun jälkeen kaupassa, jossa ei edelleenkään ole tonnikalaa!!! :( Ollaan viime aikoina syöty ihan liikaa spaghettia + ketsuppia kera leivän. Streersissä ollaan kyllä jokunen kerta käyty: kokis ja minipizza 175Ksh eli 1,75€. Mut juuh, sais tulla kauppaan sitä tonnikalaa! Alkaa olla jo ikävä esim. risottoa! Niin ja kaupassa ei oo pakastevihanneksiakaan, kaikki loppu!

Kohta alkaa töllön möllötys. Illan tarjonta tänään:
That's so Raven (komediasarja)
Bachelorette (hömppää)
Project Fame (vrt. Suomen Idols)
Tru Calling (jännitystä)

Jee jee jee, on edes jotain tekemistä. Eilen meinasi vähän turhauttaa illalla, kun ei tullu mitään ja sit vaan tönöttää tässä ruokapöydän ääressä pelaten matopeliä (:D), pasianssia tms. Sit vielä nukkumaan mennessä kuuntelin vääränlaisia biisejä ja tuli ikävä mieli.

Tänään kärähti btw naama ja rintamus - tuli vaan mieleen kun satuin vilasemaan Tiinaa :D Ihme juttu taas. Pilviä täynnä taivas ja sit aurinko porottaa hetkisen jostain välistä ja kas, punanahkoja jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti