Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 19. marraskuuta 2006

Päivä 65: Synttärit!

Sedän perheelle syntyi viime yönä poikavauva, iskä laittoi aamupäivällä viestiä. Meillä on sitten uuden serkun kanssa sama syntymäpäivä, 22 vuotta vaan välissä :)

J, M ja lapset kävivät päivällä synttärikahvilla :) Toivat myös kortin ja suklaata, jee! Viestejä olen saanut kavereilta ja kotoa - kiitoksia kaikille! Ja kiitos äidille rahasta, tulee tarpeeseen :)

Klo 21.30: Uutisissa tuli juttua äsken Suomesta. Näytettiin kuvaa Helsingistä, puhuttiin teknologiasta ja sanottiin, että "Finland has cleanest water in the world". Go Suomi Go! heh.

Kirjoittelin tuossa äsken kirjeen mummille ja ukille sekä kortin vauvaserkulle. Kivasti mennyt ilta kämpillä, kun on ollu jotain pientä puuhailtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti