Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 7. marraskuuta 2006

Päivä 53: Harkka ohi, kahakkaa Matharessa!

Se on harjoittelu sitten ohi - hieman yllätyksenä tuli tämä lopetus. Tämä johtuu siis siitä, että ei sinne Mathareen ole enää turvallista mennä! J soitti tuossa joku aika sitten ja kysyi oltiinko tänään ja eilen vielä Matharessa. Sanoi sitten, että älkää menkö sinne enää. M oli myös ollut huolissaan ja hädissään siitä, että ollaanko kunnossa, koska oli kuullut että Matharessa on nyt sitten tullut kuolonuhrejakin! Katsottiin sit puhelun jälkeen uutiset ja tosiaan, viime yönä siellä oli tapettu ihmisiä. Tänään jotkut asukkaat olivat pakanneet tavarat evakkoon lähdön takia. Että semmosta...

Soitettiin sit J:lle takas, että ei mennä sinne enää. Huomenna soitetaan aamulla koululle, selitetään tilanne ja toivotaan, että ne ymmärtää. Jos ei, niin sille ei sit voi mitään. Harmi vaan, että tämä päättyi näin :( Kysytään Phanicelta ja Kamaulta tulisiko ne tänne meille vaikka kahville ja juttelemaan vielä asioista, joista meidän piti keskustella perjantaina koululla.

Kaikesta huolimatta päivä meni tänään ihan ok. Sää tosin oli aika kamala ja sateen vuoksi joka paikassa mutaa, olis pitänyt olla kumpparit jalassa ja ehkä kurahousutkin :D

Tein makaronilaatikkoa ja tulikin ihan hyvää! Ihana syödä jotain muuta kuin spaghettia :D Tonnikalaa ei ole kaupassa vieläkään! Mut nyt on sapuskaa ja sitä riittää useammaksikin päiväksi, hehe.

Huomenna ois tarkotus mennä Savuka tours&safaris-toimistoon ja kysyä mitä se Kilimanjaro-tarjous pitää sisällään. Buukataan se varmaan jos kaikki on ok. Ja mietittiin myös, että vois olla ihan hyvä käydä siellä suurlähetystössä, jotta edes joku tietää, että ollaan täällä. Ois pitäny mennä heti, kun tultiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti