Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 30. marraskuuta 2006

Päivä 76: Paluu Nairobiin

Nyt ollaan takaisin Nairobissa :) Kotimatka sujui kohtuullisen hyvin. Aamulla/aamupäivällä mulla oli tosin koko ajan semmonen oksetusolo ja ajattelin, että kiva matka tulossa, kun ei tiiä millon laatta lentää. Onneksi olo kuitenkin helpottui!

Tansaniassa satoi koko edellisen yön ja sade jatkui päivään asti. Tästä johtuen paikoitellen tiet oikein tulvi vettä ja yhdessä vaiheessa olikin aika jännät paikat! Tietä ei käytännössä ollut lainkaan, vesi oli huuhtonut alueen ihan muta/vesilöllöksi. Poikettiin sitten ajamaan "pellolle", jotta voitais kiertää kyseinen paikka, mutta...mitä tulee vastaan?!! Valtava, hurjasti virtaava joki, ~20 metriä leveä, jonka keskellä rekka tönöttämässä - jumissa siis! Ei muuta kuin kädet rukoiluasentoon ja jokea ylittämään. Onneksi päästiin ylitse, virta ei vienyt eikä juututtu kiinni! Matkaa jatkettiin, mutta taakse jäi monta rekkaa jonottelemaan - eivät päässeet nimittäin tien eikä joen yli.

Rajalta päästiin sujuvasti. Kiva olla täällä asunnolla taas. Nyt on sit enää 14 kokonaista päivää jäljellä, sit lähtee lento, jihaa! Tahtoo jo kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti