Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 27. marraskuuta 2006

Päivä 73: Nairobi-Moshi

No niin täällä ollaan Springlands-hotellissa Tansaniassa, kaupunkina Moshi. Hengissä selvittiin kohtuullisen pitkästä ajomatkasta, joka meni yllättävän leppoisasti. Kiitos tästä kuuluu pitkälti parille hemmolle, jotka istuivat meidän kanssa bussin takapenkillä. Rupateltiin heijän kanssaan vaikka sun mistä: järkytettiin kertomalla Suomen kylmästä talvesta, avantouinnista, saunasta, siitä ettei käydä kirkossa :D , että Suomessa on saman verran asukkaita kuin Nairobissa jne. Oikein mukavia kavereita ja ilman toista ei edes oltais täällä Moshissa nyt. Ongelmitta ei nimittäin tänne päästy. Oltiin varauduttu, että viisumi maksaa 25 dollaria/hlö, koska Savukalta sanottiin niin. No, se olikin 50$ ja eihän meillä ollut semmosia summia käteistä. Toinen näistä hemmoista maksoi puuttuvan summan, että päästiin rajan yli. Voi hävetys :/ Mutta onneksi hän kuitenkin auttoi meitä ja pelasti pulasta! Kiitos Joshualle!

Joshua ja Siaji
Bussimme


Tavattiin tossa muuten meidän opas, joka lähtee huomenna meidän kanssa vuorelle. Mukaan lähtee myös kokki ja pari porteria, jotka vissiin kantaa tavaroita (meidänkin?). Toivottavasti kaikki menee hyvin eikä tuu mitään ongelmia. Tuntuu, että näitä vastoinkäymisiä alkaa olla jo tarpeeksi takana. Meille sanottiin myös, että pärjättäis täällä luottokortilla, mutta eipä vaan käy kortti täällä eikä meillä ole rahaa. Joten eipä sit päästy syömään bussimatkan jälkeen, kiva olla päivä syömättä. Noh, on yksi leipäpussi ja hiukan juotavaa. Tiina jätti omat eväänsä bussiin, kun jouduttiin vaihtamaan bussia Arushassa. Huomenna ennen vuorelle menoa käydään pankissa ja kaupassa, joten toiv. hätä ei ole tämän näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti