Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 29. marraskuuta 2006

Päivä 75: Mandara-Marangu-Springlandshotel

Tänään heräiltiin 7 aikaan aamulla. Aamupalaa syötiin kaheksalta, jonka jälkeen lähdettiin kävelemään hieman vielä ylöspäin katselemaan hiukan erilaisia maisemia. Harmi, että ei nähty kuitenkaan vuoren huippua, koska se oli pilvien peitossa. Mutta oli mukava aamulenkki ~1,5h. Käppäilyn jälkeen piti koittaa syödä lounasta - ei kyllä ollut vielä nälkä ja muutenkin on vähä semmonen olo, että ei tee mieli syödä, vaikka ois nälkäkin. Lounaan jälkeen alkoi paluumatka sateisen metsän halki. Alaspäin käveltiin nopeammin kuin ylöspäin, mutta alastulo oli rankkaa! Varsinkin kun on näin hyvässä kunnossa kuin minä ;) buah!



Oli ihan onnistunut reissu vaikka toisaalta onkin hiukan typerä olo, kun muu porukka lähti jatkamaan ylöspäin huippua kohti ja me lähdettiin alas. Äsken tuli myös porukkaa huipulta, byääh. No, mutta parempi kuin ei mitään. Ehkä sit joskus tulevaisuudessa voin mennä huipulle asti jollain toisella vuorella? Ei meillä ois aika nyt riittänyt huipulle menemiseen, myöskään varusteita ei ollut, joten kalliiks ois tullu kaiken vuokraaminen + siihen vielä muut maksut päälle. Tämä lyhytkin reissu oli aika tyyris...

Nyt ollaan siis hotellilla, huomisaamuna lähdetään kohti Nairobia (noin klo 6). Ihana päästä asunnolle takaisin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti