Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 11. marraskuuta 2006

Päivä 57: Mukava päivä

Mukava päivä vaikkei mitään erikoista tapahtunutkaan. Tavattiin J+M+M Java Housessa, käytiin vaihtamassa junaliput ja menemme siis Mombasaan 4.12 ja takas Nairobissa 11.12. Sitten onkin enää 3 kokonaista päivää jäljellä!!!

Rautatieasemalta ajeltiin J:n ja M:n luokse. Pikku C taas vierasti meitä :D Syötiin ja katseltiin joku hömppäkoemdia :) Neljän aikoihin käppäiltiin asunnolle, porukka lähti saattamaan ja oli kiva kävellä uusia reittejä ja nähdä erilaisia maisemia. Alkaa vissiin tympiä noi samat kadut, joita aina kuljetaan. Oli mukava sääkin. Aurinko paistoi koko päivän vaikka eilisilta ja viime yö olikin taas oikein kunnon sadetta.

Klo 23.32: Tajusin just, että vau aika hienoja juttuja tulen kokemaan täällä seuraavien viiden viikon aikana: vaellus Kilimanjarolla, Mombasan valkoiset rannat, Thikan vesiputoukset, Nakurun kraateri :) Niin ja elukoita pitäis nähdä Nairobin National Parkissa. Monta kokemusta rikkaampana kotiin. Ja kotiinpaluusta puheenollen, Teemu kirjoitti tänään, että tulevat sitten vastaan Minnan ja Ollin kanssa - kivaa :) Ja 16.päivä on kuulemma sit heti pippalot minun paluun sekä Teemun ja mun synttäreiden kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti