Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 18. marraskuuta 2006

Päivä 64

Eilen kierreltiin keskustassa safaripaikkoja (matkatoimistoja) ja kävikin niin, että innostuttiin Amboselin national park:sta Nairobin NP:n sijaan. Tänään sit käytiin buukkaamassa safari (1pvä) Amboseliin, lähtö ensi torstaina. Kiva kiva :)

Ikävämpää asiaa...Jos suoraan puhutaan, eilen alkoi p***atauti eikä helpota vielä tänäänkään. Toivottavasti ei oo mikään isompi pöpö. Muutenkin oon jotenkin aika rikki. Eilen illalla tuntui, että pää hajoo, niskat ja hartiat ihan kipeenä, välillä tuntuu oksettavan, tänään meinas rueta koskemaan päähän ja keskustassa kävely huippasi - johtuu varmaan siitä, että en oo paljoa syöny, kun mikään ei pysy sisällä. No, jospa tää tästä menis ohi...

Aika tuntuu menevän nyt hitaammin kuin ennen. Sinänsä omituista, koska nyt ollaan kuitenkin jo reippaasti "voiton puolella". Nyt tulee ehkä enemmän ajateltua kotiinpaluuta, kun siihen ei ole aikaa enää niin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti