Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 4. marraskuuta 2006

Päivä 50: Aika vierii eteenpäin!

Dodii, nytkö se paskatauti sitten alkoi?! On tuolla vessassa tullu ravattua tänään aika hiton monta kertaa!  Ei ollu kiva kävellä kaupungissakaan näissä fiiliksissä...

Asunnolla ollaan kirjoiteltu raporttia ja eipä olekaan enää paljoa jäljellä, onneksi :) Hyvä, että alotettiin kirjottamaan ajoissa ettei mene loma kirjoittamiseen tai ettei koko homma jää tammikuulle!

Äsken juteltiin Tiinan kanssa ja tultiin tulokseen, että on tää aika menny nopeasti. Tuntuu, että vastahan me siellä lentokentällä ihmeteltiin, että minne pitäis mennä. Vastahan me oltiin Phanicen kanssa ekaa kertaa keskustassa, kuljettiin ekaa kertaa keskenämme koululle jne. Onhan tässä välillä käynyt päivät todella pitkiksi, mutta silti! Kokonaisuutena katsottuna 7 viikkoa on hurahtanut ohi vauhdilla! Reilu viikko ja ollaan Mombasassa jos kaikki menee hyvin. Ja sit kun tullaan sieltä, on enää 3 viikkoa koko reissua jäljellä!

Hmph, sitä vaan Suomessa saunotaan ja juuaan olutta porukalla. Paree olla kunnolla tai tulee tupenrapinat! Kylläpä tässä itellekin pieni rentouttava illanvietto passaisi...Hei! Mullahan on tuolla 1(!) smirnoff ice! Haaallelujaaaaaah, haaalleeeelujaaah!

Keksittiin muuten runo, joka lausutaan koululla viimeisenä harkkapäivänä :) Oujee!

8 weeks ago,
came to your school, 
two girls from snow.
Feeling exited and feeling fun, 
trying to get used to the sun.
We have enjoyed our time with you, 
it's been great experience too.
Kenya has given us so much by far, 
altough we won't miss your matatu car!
After this it's time for trips, 
Mombasa, Nakuru and Tanzanian hills.

Now it's time for us to go, 
and that's why we feel really low.
We will miss you more than much,
and hope that you will remember us!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti