Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 10. marraskuuta 2006

Päivä 56: Lomasuunnitelmia

Käytiin tuossa äsken keskustassa pyörähtämässä ja varattiin Savukalta Kilimanjaro-reissu päiville 27-30.11. Sinne nyt sit ollaan menossa, ou jee. Kallis reissu, mutta toivottavasti sen arvoinen. Kilillä ois siis tarkoitus tehdä yhden yön ja kahden päivän vaellus.

Tiinakin alkaa olla jo kunnossa! Näyttäis noi lääkkeet auttavan eikä ole enää kipuja. Onneksi hommat alkaa selkiintyä, ei mene loma ihan pipariksi sairastelun vuoksi. Toivotaan nyt sitten ettei tule Mombasasta esim. malariaa. Olis kyllä kiva jos vastoinkäymiset olisi nyt koettu eikä tulis enää mitään mutkia matkaan! Kaikki sormet ja varpaat pystyyn.

Maksettiin tänään viimeinen vuokra, joten ei tarvi siitä enää huolehtia. Rahatilanne on kyllä tän reissun jälkeen aika surkea, mutta olihan se tiedossa ja kerranhan sitä eletään. Voi olla ettei Afrikan mantereelle tule enää ikinä, joten nautitaan nyt! Eilen muuten mietittiin, että vois olla kiva käydä myös Thikassa. Sinne ajais Nairobista noin 45min matatulla. Siellä ois kai jotain vesiputouksia. Rupeehan tässä olemaan jo suunnitelmia, kun vaan toteutuisivat ja kaikki menis hyvin!

Klo 22.20: Ei hemmetti, tuun kohta hulluksi! Eipä sit lähdetäkään maanantaina Mombasaan! Siellä tulvii taas!!! EI HITTOO!!! Eihän tässä oo enää mitään järkeä. Uskomaton tuuri, sais loppua nää vastoinkäymiset hiljalleen tai lähen kotia...Koitetaan nyt vaihtaa junaliput ja päästä sinne joulukuussa. Ehkä sit ens viikolla Nakuruun, mut kattoo nyt. Tuskinpa päästään sinnekään, jotain tulee kuitenkin vastaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti