Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 12. marraskuuta 2006

Päivä 58: Palaneen käryä

Toisen parvekkeen alta/alapuolelta tulee hulluna savua ja palaneen hajua! Käytiin tuossa vähän aikaa sitten katsomassa tuolla alhaalla, että näkyykö siellä jotain (liekkejä tms). Mietittiin, että pitääkö meidän mennä ulos asunnosta jos siellä vaikka onkin tulipalo. Tultiin takaisin ylös ja sitten alkoikin savua tulla jo niin paljon, että vartija ja joku nainenkin alkoi tuolla ulkona ihmettelemään. Vartija meni sitten käymään alhaalla ja eipä siellä mitään ihmeellistä - joku vaan kokkaa pientä iltapalaa :D On tää jännää tää elämä täällä.

Päivällä käytiin netissä ja wow, pääsin messengeriin! Oli aika kiva jutella Teemun ja Minnan kanssa. Teemukaan ei ekana ollut linjoilla, mutta Olli oli soittanut sille, että siippas on mesessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti