Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 25. marraskuuta 2006

Päivä 71: Sarit Center, shopping

Päivä meni aika mukavasti, nukuttiin/pötköteltiin pitkään ja kello oli jotain 12, kun lopulta nousin ylös. Päätettiin sitten lähtee käymään kävellen Sarit Centerissä (länsimainen ostoskeskus Westlandissa). Pari kilometriä oli matkaa ja löydettiin onneksi perille, vaikka ei ihan tarkkaan tiedetty missä se on. Matkalla muutamat ukot yritti kaupustella koiranpentuja, joita pitivät sylissään. Jollain oli myös pupuja pahvilaatikossa ja kädessä. Voi eläinpolot :(

Sarit Center olikin iso paikka. Oliskohan ollu 4 kerrosta: ruokapaikkoja, kirja/vaate/kenkä/lamppu yms. kauppoja. Ihania vaatteita, mutta kalliita :/ Ei raaskinu ostaa, mutta löysin kuitenkin jotain muuta mukavaa nimittäin kauniin lampun ja T:lle kengät. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset!

Paljon olis ollu ihania juttuja mitä ostaa, mutta alkaa tila laukussa käydä oikeesti vähiin! Ollaankin tässä taas illalla kauhisteltu tuota tavaramäärää ja laukun painoa. Kamala ajatella sitäkin, että mitä jos laukku häviäisikin jonnekin matkanvarrelle! Meidän tuurilla varmaan jotain semmosta käy...No ei, ei pitäis manata.

Enää huominen ja sit Tansaniaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti