Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 16. toukokuuta 2011

Paiva 5: Lampang

Noin 4 tunnin bussimatka johti Sukhothaista Lampangiin. Matka meni itseasiassa aika rattoisasti, perilla oltiin ehka noin kahden jalkeen. Nopea majoittuminen hienoon Wienglakor-hotelliin, lounaspaikan etsintaa ja ruokailua. Tarkoitus oli menna kauneushoitolaan, mutta meita oli liian monta parille tyontekijalle :D




Kappailtiin sitten porukalla kohtuullisen isolla torille ja katseltiin meininkia. Paljon vihanneksia/kasviksia, lihaa, elavaa kalaa jota lahdattiin siina samalla, muita merenelavia, mausteita, vaatteita yms...ja ihmisia! Mielenkiintoinen paikka!







Torilta lahdettiin sitten kaikki vahan omille teille. Mina, Emily, Joe, Patricia, Rick ja Rosanne lahdettiin hevoskarryajelulle. Pitkaan pohdin, haluanko 'tukea' kyseista toimintaa. Hevoset naytti kuitenkin ihan hyvakuntoisilta, toisin kuin Egyptissa. Asfaltti tosin ei ole varmastikaan hyva alusta kavella ja seista. No, tulipahan nyt kuitenkin kaytya. Ajeltiin tunnin verran ympari kaupungin eri osia ja pysahdyttiin parilla temppelilla. (hinta 220THB)






Hetkonen hengailua hotellilla ennen ruokailua (ihan kuin me vain syotais koko ajan :D ) Mentiin taas porukalla Riverside-ravintolaan ja se olikin tosi tunnelmallinen paikka :) Emilyn ja Joen kanssa otettiin muutama ruoka-annos, joita sitten porukalla maisteltiin. Kanaa, kalaa, riisia, vihanneksia, rapuja. Ravintolaillan jalleen ei tapahtunut mitaan sen kummempaa, joten tassapa tama talla eraa!



 Bändi oli viihdyttämässä asiakkaita

1 kommentti:

  1. Thaimaassa kannattaakin syödä aina kun mahollista, paikallinen ruoka on niiiin hyvää. Slurps ;)

    Anne

    VastaaPoista