Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Paiva 10-11: Bangkok - Koh Samui

Eilettain kierreltiin Emilyn kanssa kaupunkia kuumassa Bangkokissa. Ensin viikonloppumarkkinoille (vai mika lie tori onkaan) - torkean iso paikka ja siina kuumuudessa vahan "ahdistava" :D Jotain pienta loysin kuitenkin, mm. kivan ranta-/kesamekon. Kookosjaatelo oli hyvaa ja kannatti kayda tsekkaamassa paikka. Markkinoille paasee katevasti metrolla. Meidan hotelli oli ihan Hua Lampongin vieressa, joten kuljimme sielta Kamphaeng Phetin asemalle.





Markkinoilta lahdettiin metroa ja skytrainia kayttaen MBK-ostoskeskukseen, pysakkina Siam. En hirveesti tykannyt MBK:sta. Johtuen ehka siita, etta oltiin jo kierrelty tovi. Mukavan viileaa siella kylla oli verrattuna markettiin/toriin :) MBK:lta kaveltiin takas hotellille, hullua - ou jees! :D Tuli vahan matkaa, mutta ei se mitaan.
Metrokartta



Illemmalla oli group meeting, koska reissuni koostuu kahdesta eri reissusta. Pohjoisen reissulta lahti muutama tyyppi kotiin tai kiertelemaan maata ominpain. Uusia ryhmaan tuli 9: kuusi heista tuli suoraan kotoa ja kolme toiselta Gapin matkalta. Ihan mukavaa porukkaa vaikuttais olevan :) Osan porukan kanssa kaytiin viela illalla yhteisella illallisella Cabbages & condoms-ravintolassa :D Hauska nimi ja mielenkiintoinen sisustus!



Nyt on paiva 11 ja tanaan lahdimme aamulla lentokentalle. Klo 10 aamulla lahti lento Samuille ja vajaan tunnin paasta oltiinkin jo perilla. Hurautettiin resorttiin ja taalla nyt sitten vietelty paivaa kuumuudesta "karsien"! Hikoillaan kuin pienet possut ja ihokin sai jo "kivan" punoituksen ;)

Kohta lahdetaan Chawengille (oisko suosituin ja suurin ranta Samuilla) katselemaan, mita siella tapahtuu. Tanaan ollaan oltu lahinna meidan resortin uima-altaalla ja muutaman tyypin kanssa kappailtiin rannalta tuonne kylaan, missa lounastettiin. Eipa taalla tan kummempia. Huomenna tulossa varmasti mukava paiva, kun lahdetaan vapaaehtoiselle retkelle National Marine park:iin. Koko porukka halusi osallistua :) Tulossa siis veneajelua, snorklausta, kajakkimelontaa tms. uimista, hengailua...

Kuulemisiin, Samui kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti