Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 31. toukokuuta 2011

Päiva 19-20: Bangkok-Helsinki

Eilettäin vietin viimeistä reissupäivääni loputtoman kuumassa Thaimaassa. Aamupalan jälkeen suuntasin heti hotellin katolle uima-altaalle nautiskelemaan kuumasta auringosta ja vähän viilentävästä vedestä. Tietysti halusin myös vähän lisää väriä iholle ;)
 Suihkun ja pakkailun jälkeen olikin aika luovuttaa huone pois (klo 14). Taksin pyysin hotellille klo 18.30 eli siihen asti pitäisi tappaa aikaa. Jätin rinkan+muita tavaroita hotellille ja lähdin tallustelemaan lähitienoille. Käppäilin ja käppäilin taas vähän lisää, kävin postissa, hengailin Phloenchit-centerissä (ilmastointi! :D ) ja siellä päädyinkin sitten parin tunnin hierontaan. Oli kyllä aika tuskaista: 1h jalkahieronta ja 1h thai-massage, flikka oli aika voimakas otteissaan! Aattelin lähinnä, et haluaisin vähän rentoutua ennen lentokentälle lähtöä, mut ei menny ihan niinkuin piti.

Lentokentälle lähdettiin ajelemaan ja satuttiin liikkeelle aikamoiseen ruuhka-aikaan. Onneksi ei ollut kiire mihinkään ja taksin hintakin oli jo sovittu valmiiksi. Lentokentällä taas vähän lisää ajantappamista tallustellen ympäriinsä, syöden, lueskellen...

 Lento Suomeen lähti Thaimaan aikaan 00.15. Lento meni ihan hyvin, mutta tällä kertaa en saanut loikoilla kunnolla, koska joku thai-häiskä tunki mun penkkiriville istumaan, vaikka sen paikka ei takuulla ollut siinä! Asettui nimittäin paikoilleen, kun kuulutettiin, että boarding on suoritettu loppuun. Parit leffat kattelin ja koitin nukkua - ei oikein onnistunut. Menolento sujui leppoisammin, mutta kaipa tämäkin menetteli.

Helsinkiin saavuimme Suomen aikaan klo 7 aamulla. Hain äkkiä rinkan ja juoksin bussipysäkille (bussi -> rautatieasema). Juna Kuopioon lähti 8.12 ja mä olin rautatieasemalla 8.15 - otti pikkusen kupoliin! Seuraava juna kolmen tunnin päästä, jes...Kylläpä huvitti jäädä odottelemaan, mut eihän siinä muu auttanu. Kävin sit Stockalla pyörimässä ja syömässä yms. turhaa. Kuopioon saavuin vihdoinkin vaille klo 16. Teemu tuli hakemaan mut ja ajeltiin yllärinä landelle :) Oon täällä nyt pari yötä ja perjantaina iltavuoroon töihin - aaaaargh! Niin se arki koittaa, ei voi mitään.

Summasummarum: Mukava reissu kokonaisuudessaan: paljon erilaisia ja uusia kokemuksia, maisemia sekä ihmisiä. Lämpöä, kulttuuria, tapahtumia, kauneutta...Kaikenlaista mahtui noin kolmeen viikkoon! Nyt väsyttää, mutta ei viittis nukkua, koska sitten menee yö ihan valvomiseksi.

Kuvia koitan tässä hiljalleen lisäillä tännekin, kunhan saan energiaa. Kuitti! 

Päivitystä: kuvia lisäilty lähes joka päivälle - pari päivää puuttuu vielä. Jääköön huomiseks, nyt aika mennä koisimaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti