Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 12. toukokuuta 2011

Paiva 1: Hotel Cottage Suvarnabhumi

Klo 15.30 -

Taalla sita nyt ollaan vihdoinkin! Lento saapui siis ajallaan noin klo 14 ja kentalta otin taksin hotelli Cottage Suvarnabhumiin. Taalla vietan nyt taman paivan ja huomenna lahden liikkeelle. Huone (twinroom) on siisti ja mukava. Lisaksi paasen omalta parvekkeelta suoraan aurinkoterassille ja portaita pitkin uima-altaalle. Istunkin nyt taalla ulkona ja SULAN! Torkean kuuma ja hiostava ilma, mutta en valita! Ja taivaskin on ihan harmaa, joten mahtaa olla kuuma, kun aurinko porottaa! Kayn varmaan kohta kokeilemassa uima-allasta...



Klo 20-

Kyllahan tuolla uima-altaalla kelpasi hengailla. Pari kertaa kavin uimassa, lueskelin vahan lehtia ja kuuntelin musiikkia. Altaan vierella on kivoja lohoilytuoleja ja siina rentoutuessa taisin vahan nukahtaa hetkeksi. Hatkahdin hereille ja tulin huoneeseen ottamaan torkut :D Ei tullu kovin montaa tuntia nukuttua koneessa viime yona.

Torkkujen jalkeen olikin aikamoinen nalka, joten suuntasin ihan vain tuonne alakertaan, hotellin ravintolaan. Listalta loytyi tonnikalapastaa kermaisessa kastikkeessa. Hyvaa oli ja nyt pitais jaksaa aamuun. Aamupala ei sisally huoneen hintaan, mutta saatanpa silti pistaytya siella. Huoneen saan pitaa klo 14 asti. Pitais miettia mita teen GAP-ryhman tapaamista odotellessa. Se ois naas vasta kuudelta hotelli Bangkok Centressa. Eipa tassa sen kummempaa. Veikkaan, etta uni maistuu aika hyvin kunhan suljen silmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti