Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 1. toukokuuta 2011

TJ 10: Apuva, apuva , aaapuva!

Voi hyvät hyssykät sentään! Pitäiskö sitä tajuta, että kohta on reissun aika? Ei oo enää kuin 4 hassua työvuoroa (ti-pe)ja sitten alkaa vapaat! Jotenkin en taas yhtään ees tajua koko juttua. Välillä vähän mahaa kourasee jännityksestä, kun tajuaa miten vähän aikaa on enää lennolle :D

Huomenna ois vapaapäivä ja tavoitteena olisi katsella vähän noita reissuvaatteita yms. Pitäis varmaan jotain vaatetta pestäkin, kun varmaan viime kesästä asti roikkuneet pyykkikorissa (rakastan käsinpestäviä vaatteita!).

Kuopiossa kävin tuossa myös pyörähtämässä ja ostinpa samalla reissulla parit bikinit - jos vaikka joutuis ihan reissussa käyttämään ;) Löyty kyllä omaan silmään kivan näköiset ja jopa passasivat kohtuullisesti tähän kroppaankin :DYlä- ja alaosia voi myös kivasti yhdistellä, koska molemmissa on turkoosia :) Alaosat nyt on periaatteessa ihan samanlaiset, mutta yläosat on kuitenkin erilaiset. Oli siis pakko ostaa molemmat :D
Pitäis ehkä vähän rueta miettimään tuota pakkailua ettei jää sit viime tippaan. Olkoon se huomisen juttu! Apua, jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti