Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Paiva 17-18: Koh Tao-Chumphon-Bangkok

Viimeista iltaa Taolla (paiva 16) vieteltiin porukan kanssa mitenkas muutenkaan kuin ruokaillen :D Ruokailun jalkeen mentiin viela Lotus-baariin Taon suosituimmalle rannalle ja meininki oli aika jees :) Tanssittiin ja juotiin muutamat juomat. Eipa mitaan sen kummempaa, mutta mulla oli ainakin hauskaa :) Olli oli reipas poika ja anto mulle kyydin majapaikkaan.

 (Tää häiskä ei kuulunu meidän porukkaan)
 Gift-oppaamme
 Minä ja Oltsi
Eilettain loikoilin ennen lautalle lahtoa aamupaivasta uima-altaalla, viimeisesta saaripaivasta nautiskellen, ja nyt olen jo takaisin Bangkokin sykkeessa. Lauttamatka Taolta mantereelle kesti ehket 2,5h ja nukuin koko matkan, joten aika meni nopsaan :D Lautalta ajettiin bussilla Chumphonin rautatieasemalle, jatettiin tavarat sinne ja suunnattiin muutamaksi tunniksi kaupungille. Syotiin ja rupateltiin, kuhan vaan hengailtiin. Juna lahti puoli 10 illalla ja perilla oltiin tana aamuna vaille 7. Junamatkakin meni leppoisasti nukkuen ;)
 Pelottavan näköistä touhua, kun ainakin 4 ihmistä on saman mopedin kyydissä...
 Chumphonin rautatieasemalla, junaa odotellenBangkokissa sanottiin moikat porukan kanssa ja ma suuntasin taksilla omalle hotellille, missa olen nyt pari paivaa ja yhden yon (Hotel Solo, tosi jees!). Huomenna pitaa luovuttaa huone klo 14, mut jatan tavarat tanne ja suuntaan jonnekin kaupunkiin ennen lentoa. Lento lahtee vasta 00.15 yolla, joten pitaa keksia jotain tekemista. Kohta aattelin lahtee viikonlopputorille vahan ostoksille ja illemmalla klo 19 aikoihin nahaan Rickin ja Rosannen kanssa ja mennaan jonnekin varmaan syomaan/juomaan seka nauttimaan vikasta illasta :)

Viimeisia viedaan!

2 kommenttia:

 1. Heippa! Olen mietiskellyt matkaa Koh Taolle poikaystävän kanssa ensi talvena ja haluasin kysellä että millainen kokemus tämä saari oli?? :) Entä kauanko kesti junamatka Chumponin ja Bangkokin välillä? Entä hinta? Kiitos jos viitsit auttaa! :D

  VastaaPoista
 2. Moro!

  Taolla vietin vain pari-kolme päivää, joten kovin suurta kokonaiskuvaa en siitä saanut. Ja lähinnä loikoilin ja rentouduin oman majoituspaikan tuntumassa... :D

  Mopolla ajeltiin erään kaverin kanssa, kun etsittiin snorklauspaikkoja. Nopea ja näppärä keino liikkua saarella ja nähdä eri paikkoja. Välillä vähän huonompaa tietä ja paljon mäkiä, mutta hienoja maisemia jne. Tais olla Tanote Bay missä oli aika siisti snorklauspaikka!

  Koh Taon suosituimman rannan tuntumassa kävin vain kerran syömässä ja vähän illanvietossa. En siis osaa vastata mimmonen mesta noin muuten, mutta käsittääkseni siellä on enemmän iltameininkiä jos sellaista kaipaa.

  Junamatkan kesto noin 9,5 tuntia mikäli blogitekstiäni on uskominen. Hintaa en tiedä, koska junamatka sisältyi oman reissuni kokonaishintaan eli mun ei tarvinnut sitä maksella.

  VastaaPoista