Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 13. toukokuuta 2011

Paiva 2: Bangkok Centre hotel

Klo 13-> Hyvin nukutun yon jalkeen kavaisin aamupalalla. Tarjolla oli kaikenmoista: keittoja, munakasta, pekonia, salaatteja, hedelmia, leipaa, peruna-lihapataa, kana-riisipoperoa yms. Menin sitten uima-altaalle viela loikoilemaan, jonka jalkeen olikin hyva kayda suihkussa ja laittaa vahan kamppeita kasaan. Tuossa kahdelta luovutan huoneen ja hurautan taksilla lahemmas keskustaa Bangkok Centre hotelliin.
Klo 18.30-> Hotellille paasin mukavasti 300 baht:n hintaan ja sain huoneen, minne majoittua. Twinroom, mutta olen ilmeisesti taalla yksin, koska ketaan ei ole tullut seuraksi. Ryhmamiitinki oli asken. Olin vahan myohassa paikalla puoli 6 aikaan. Tapaaminen olikin siirretty viideksi enka ma sita tietenkaan tajunnut lukea hotellin seinalta! No, onneksi en ollut ainut :D Ei se mitaan...ei vaan nyt tullut esiteltya itteaan kuin muutamalle tyypille, jotka tulivat mun jalkeen. Muut havis jo silloin, kun mina tulin paikalle eli osaan en viela saanut oikein mitaan kontaktia. Eraan Rick:n ja hanen vaimonsa, seka Patrician kanssa sovittiin treffeista ala-aulassa klo 20. Lahetaan vahan kattelee kaupunkia ja syomaan. Lisaa juttua illalla...

Klo 23.30-> Saavuin juuri hotellille ja kavaisin suihkussa. Oli nimittain pikkuisen hikinen fiilis kaupungilla pyorimisen jalkeen. Kaytiin siis ensin syomassa ja annokseksi valikoitui perussetti riisia ja kanaa. Juomana pepsi ja hintaa talle kokonaisuudelle tuli noin 90 baht:a eli noin 2 euroa! Patricia lahti takas hotellille ja me muut jatkettiin metrolla Hua Lamphong-asemalta Silomille. Metro 18 baht:a/suunta. Kaveltiin ympariinsa vilkkaassa kaupungissa ja kaytiin yksilla ekassa vastaantulleessa pubissa kaatosateen, ukkosen ja salamoinnin yllatettya meidat :D Vetta tuli kuin sankosta kaatamalla, mutta ei se mitaan!

Irish pubissa


 Skytrain/BTS
 Metro


Ensimmainen vilaisu Bangkokin keskustan alueelle sujui hyvin ja metroa oli helppo kayttaa kulkupelina! Kun tulin takas hotellihuoneeseen, tanne olikin saapunut Emily USA:sta (tosin tuli Pakistanista lentaen, koska ollut toissa siella nyt monta kuukautta). Han koittaa tuossa nyt nukkua, joten en viitsi minakaan kauaa valvoskella ja pitaa valoja. Huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti