Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 5. toukokuuta 2011

Viikon päästä Hki-Bangkok

Viikon päästä tähän aikaan mun pitäisi kaiken järjen mukaan istua mukavasti(?) lentokoneessa, mikä suuntaa kohti Bangkokia. Tajusin just, että matka tuntuu vielä omituisen kaukaiselta, vaikka aikaa lähtöön on naurettavan vähän! Pohdiskelin, että johtuiskohan tämä siitä, että tän matkan kohdalla ei ole ollut juurikaan itsenäistä suunnittelua. Kaikki on kuitenkin kohtuullisen valmiina kunhan vaan saan itteni lähtöpaikalle :D Tavallaan ajatus matkasta on vaan koko ajan jossain tuolla takaraivossa, mutta se ei ole vielä syöpynyt koko kroppaan.

No, ehkä ajatus lähdöstä iskostuu viimeistään ensi tiistaina (nyt on siis ke-to yö), kun lähden kamojeni kanssa junalla kohti Helsinkiä. Menen nimittäin yhdeksi yöksi tädin ja kummipojan luokse. Siitä lähden sitten keskiviikkoiltana lentokentälle.

Vaikkakin ajatus lähdöstä tuntuu vielä kaukaiselta, ei se tarkoita etteikö mua jo jännittäisi! Kyllä tässä alkaa olla taas vähän semmonen fiilis, että apua, mihin oon taas itteni työntämässä :) Jännittävää lähteä ihan uudenlaisiin maisemiin. Aiemminhan en ole Aasian suunnilla käynyt, joten ihan eri ympyrät on siellä odottelemassa.

Lariamista ei ole muuten tullut mitään oireita :)

Oon koittanu lähettää parikin mailia tuonne mun ekaan majapaikkaan koskien lentokenttäkuljetusta, jonka he ilmaiseksi lupailevat. Eipä vaan kukaan vastaile mun viesteihin :/ No toki pääsen ihan taksillakin sinne kentältä, mutta jos kerta tommonen ois käytettävissä ja ilman maksuja, niin tietty ois kiva hyödyntää se!

Kaksi työvuoroa ja se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti