Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 27. toukokuuta 2011

Paiva 13-14: Koh Phangan

Paivitetaanpas taas hiukan juttuja. Koitan muistella mita Phanganilla tapahtui :D

No ekanakin siirryimme siis katamaraanilla Samuilta Phanganille ja matka kesti huimat..hmm, oiskohan ollu puolisen tuntia. Siita sitten taas uuteen kyytiin ja kohti uutta majapaikkaa - olikin aikamoinen matka. Jyrkkia rinteita keskella ei mitaan, tie vahintaankin "mielenkiintoisessa" kunnossa. Siella vaan auton peralla istuskeltiin ja koitettiin pitaa kiinni :D Istuttiin siis ns. lavalla, jossa oli penkit ja ei auton sisapuolella. Onneksi tien paassa oli upea ja kaunis ranta ("Bottle Beach"), meidan majapaikkamme parin paivan verran. Haad Khuad-resort ja Sea View-huoneet :) Ei tarvinnu juurikaa liikkua, etta paasi rannalle! Rauhallinen ja mukava paikka - majoitus erinomainen. Paitsi etta ilmastointi ei ollut paalla 10am-6pm valilla. Mut sillon oltiinkin paaosin rannalla :)
 Tie tukossa
 Tietukoksen syy

 Ekana iltana syotiin Bottle Beachilla ja otettiin muutamat juomat. Sitten hiiiiukkasen juhlimaan HalfMoon Parteihin! :) Ei muuta kuin drinksua naamariin! Ja kyllahan tuo menojalka vipattikin sen verran, etta kolmeen asti yolla jamiteltiin keskella viidakkoa :D Porukkaa oli aika paljon, jumputusmusaa, tuliesityksia...Yollinen matka takas Bottle Beachille tuntui ikuisuudelta (45min sita kamalaa tieta)! Ja seuraavana aamuna oli pienehko rapula, mut sita se on kun juhlitaan ;)

Carl, Wael (en tiiä kirjoitusasua), anonymous, Ruba ja minä

 Tuliesityksiä

 Rick & Rosanne


 Tom & minä
 Tom, Wolfgang ja K

 Maalaukset loistivat pimeässä! Ne oli oikeesti hienot :D
Paiva menikin sitten rantsussa aurinkoa ottaen, lueskellen, uiden...Pelailtiin vahan vesipalloa osan porukan kanssa - kunhan rentouduttiin ja olla mollotettiin! :) Kiva paiva ja illalla oli notski rannalla. Perushengailua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti