Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 10. toukokuuta 2011

Kohti Helsinkiä

Ma-Ti yötä elellään ja päivällä lähtee juna kohti Helsinkiä klo14.25. Puoli kuuden pintaan olen sitten perillä ja suuntaan kohti kummipojan kotia. Hän onkin kuulemma oppinut ryömimään sitten viimenäkemän :)

Pakkailut on nyt suoritettu muutamaa pientä loppusilausta lukuunottamatta. Ystävä kävi istumassa iltaa ja huolehtimassa, että kaikki tarpeellinen on mukana :D Kiitosta vaan huolehtimisesta M! Ja sainhan hältä vielä lainaan taskulampun, kivat housut ja sarongin. Ja jotain voidetta auringonpolttamiin ja hyttysten puremiin yms.

Vielä pitäisi ehket Helsingistä käydä ostamassa jonkinmoinen vihkonen päiväkirjaksi sekä matkapahoinvointilääkkeitä. Tai jos oisin reipas, niin ostaisin ne jo Jyväskylästä ennen lähtöä, niin ei tartteis sit Helsingissä enää lähteä kaupoille vaan voisin ajaa bussilla suoraan Maunulaan. Joo, niin mä teen! Voin käydä samalla moikkaamassa työkavereita jos jää aikaa.

Tästäpä tulikin mieleen, että pitää muistaa ottaa kalenteri mukaan, koska siellä on kaikki osoitetiedot. Äiti muistutteli pari päivää sitten puhelimessa, että kortti pitää lähettää :D Tansaniasta lähetetty kortti ei mennyt ikinä perille, höh. Kuulemma pitäis tällä kertaa lähettää varuilta kaksi, hehe.

Se on menoa...kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti