Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 3. toukokuuta 2011

Olkkari täynnä rojua

Tämän päivän hommana oli vähän katsella matkakamoja kasaan ja ihan mukavastihan tuo olkkarin kulma alkaa taas täyttyä :) Kasasin toilettipussukan ja terveys-/lääkejutut sekä nestemäiset purnukat minigrip-pusseihin. Kävin myös vähän vaatekaappia läpi pohtien samalla, miten paljon vaatetta tartten mukaani.
Tuohon oon nyt koonnut parit shortsit, pari hametta, parit pitkälahkeiset tai capri-housut sekä toppeja. Tärkeimpiä vaatteista on ehkä paidat, koska ne hiostuu ja likaantuu nopeiten. Toppeja aattelin pääasiassa ottaa mukaan, mutta ehkä myös pari lyhythihaista paitaa ja jonkun pitkähihaisen. Löysin myös aurinkolätsän, mikä on kulkenut mukanani aiemminkin mm. Tansanian upealla safarilla. Lätsä ei edes ole alunperin minun vaan joskus vuonna käpy sain sen lainaan kaverilta :D

Kenkiä otan ehket mukaani kolmet. Noi vihreet kävelykengät tuossa etualalla ja sitten kahdet sandaalit/läpsyt.
Tärkeät paperit on säilötty isoon kirjekuoreen ja tuossa toisessa lappusessa on checklist. Rahavyön lisäksi löysin kaulaan laitettavan raha/passi-pussukan. En edes muistanu, että oon semmosenkin joskus ostanut. En oo sitä varmaan kertaakaan käyttänyt, mutta tuo rahavyö oli paljon käytössä Keniassa. Hyi hyi, muistan vaan, miten maha hikoilee, kun vyötä pitää paidan alla :D

Sulloin jo kerran nuo vaatteet yhteen kompressiopussiin ja totesin, että hei, täähän on tällä kertaa ihan pirun helppoa hommaa! Rinkkaan menee ainakin kaksi kompr.pussia + sekalaista muuta rojua, käsimatkatavaroihin menis myös yks pussi. Voin siis ottaa mukaani vielä triplasti vaatetta! ;) No ei vaan, en tosiaan aatellu ottaa! Mutta eipähän tartte panikoida ettei tavarat mahdu mukaan. Tuntuu, että toi mun rinkka on vähän liiankin iso, mutta voinpahan tehdä Bangkokista jotain ostoksia jos huvittaa :)

Aloitin tänään malarialääkityksen (Lariam). Katotaan tuleeko levoton yö. Jos tulee niin tuskin edes lääkityksen takia - näin nimittäin viimekin yönä jotain ihan ihmeellisiä unia. En tosin muista mitä, mutta outoja ne oli. Oon varmaan sanonut aiemminkin, että ennen en ole Lariamista saanut sivuoireita, vaikka monet ihmiset niitä tuntuvat saavan kyseisestä lääkkeestä. Mut hyvä näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti