Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 27. toukokuuta 2011

Paiva 15-16: Koh Tao

Matkanvarrelta:

Onneksi itse vältyimme onnettomuuksilta. Näitä ei ois halunnu nähdä. Tämäkin auto oli katollaan tien vierellä, kun ajoimme takas hotellille halfmoon-juhlista.
 Nyt ollaan Taolla ja tanne siirtyminen oli heleppoa, katamaraanilla jalleen ja noin 1,5h. Eilen tultiin ja ihan mahtava majoitus meilla (Koh Tao Resort) ja muutenkin tosi kaunista taalla :) Taalla ois voinu vaha pidempaankin olla!!! Harmi, etta jo huomenna joudumme pakkaamaan kamat ja lahdemme ensin lautalle tonne mualle ja sielta sit yojunalla takas Bangkokiin. Byaaaaah! :(


Eilettain nautiskeltin Koh Taon maisemista ja pulikoin kivalla uima-altaalla, mista on mahtavat maisemat merelle. Treffattiin myos kaveri Ollin kanssa, koska han nyt sattuu olemaan taalla samaan aikaan parin kaverinsa kera. Auringonlaskun aikaan huristeltiin mopoilla eraalle nakoalapaikalle ja otettiin pari drinkkia. Myohemmin viela rantabaarissa istuskelua Ollin ja ryhmalaisten kanssa. Aika leppoisa paiva ja ilta kaikenkaikkiaan :)

Tanaan nousin jo hyvissa ajoin ja aamupalan jalkeen toiselle uima-altaalle, tuonne kukkulalle. Huikeat nakymat ja ihana paikka! :)


 Joskus 12 jalkeen treffasin taas Ollin ja kumppanit, hypattiin mopojen kyytiin ja ajeltiin etsimaan hyvia snorklailupaikkoja. Ensin kaytiin Shark Bayssa, mutta ei nakynyt haita eika ollut ihan paras paikka snorklata muutenkaan. Nakyi kylla kaloja, mutta ei valtavasti. Seuraavana loydettiin itsemme toiselta rannalta, jonka nimea en just nyt muista, ja siella oli tosi kiva snorklailla. Erilaisia kaloja nakyi paljon, suuria parvia isoja ja pikkukaloja, varikkaita (neon-vareja), pilkullisia, mustavalkoisia, lapinakyvia/sinertavia, pullukoita, pitkuloita ja vaikka minkalaisia! :) Lisaksi vesi oli kirkasta ja arvioiden ehka 10m alaspain pystyi nakemaan aika hyvin. Oli aika hauska fiilis lillua siella vedessa, kun alapuolella oli niin paljon "tyhjaa" :) Kaytiin viela vahan syomassa ja vajaa pari tuntia sitten tulin takas resortille, suihkuun ja kavasee taalla netissa.


Viimeinen ilta Taolla ja huomenna tosiaan sitten jo paluumatkalle kohti Bangkokia. Reissu vetelee aikalailla viimeisiaan...valitettavasti. Karvistyneen nahkani kanssa palailen taalta saarilta :D Toivottavasti punoitus ehtii vahan laskeutua ennen kuin palaan Suomeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti