Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 10. toukokuuta 2011

TJ 1

Jännitys on jo hiukan toistaiseksi laantunut. Tänään lähdin junalla Helsinkiin ja neuroottisesti tarkistin ainakin 10 kertaa ennen junaan nousua, että passi on mukana :D Ihan kuin se passi sieltä laukusta itsestään hyppäisi pois!? Noh, se on nyt ainakin mukana ja toivottavasti kaikki muukin tarvittava. Huomenna tähän aikaan istun jo lentokoneessa, minkä pitäisikin lähteä ihan justiinsa (klo 23.40). Mahtavaa :)

Kummipoika on kasvanut kovasti ja liikkuu jo ryömimällä. On niin suloinen pikkumies, että... :) Oon saanu myös vähän ajatukset muualle, kun oon katsellut pojan puuhailuja :)

Eipä muuta kuin kuulemisiin ja yritän kyllä päästä joskus kirjoittamaan matkakuulumisia tänne! JOS ei ole mahdollisuutta tai sopivaa aikaa, niin laittelen sitten porukoille ja muille lähimmille jotain viestiä, että missä mennään. Jos tänne ei tule juttua niin älkää hermoilko ;)

1 kommentti:

  1. Mahtavaa matkaa siskolle :]
    Lueskelin sun blogia ja mua rupes sun puolesta nyt jänskättää. Mutta kuullaan!! pidä huolta ittestäs :) -veera-

    VastaaPoista