Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Paiva 7: Golden Triangle

Edelliseen kirjoitukseen voisin lisata, etta olemme itse asiassa talla hetkella Chiang Rai:n provinssissa, mutta kaupunki on Chiang Sae.

Tanaan lahdettiin heti aamusta taas matkaan ja tutkailemaan niin sanotun Kultaisen kolmion aluetta, missa Thaimaa, Laos ja Myanmar kohtaavat. Ensin kaytiin oopium-museossa, koska talla paikalla on ollut suuret "oopiummarkkinat" joskus ennen muinoin. Oopium-museossa kerrottiin historiasta, uskomuksista, oopiumin vaikutuksista yms. Lisaksi siella oli paljon kaikenlaista tarviketta: piippuja, vaakoja...

Museosta siirryimme pienella veneella Laos:n puolelle eli olen nyt kaynyt siellakin, heh! Ei menty siis yhtaan pidemmalle kuin siihen rajalle eika siella ollut muuta kuin iso tori, missa harrastettiin vahan shoppailua. Ostin itselleni mm. uuden laukun, mihin mahtuu paremmin tavaraa, joita joutuu taalla kantamaan koko ajan mukana. Vesipullo, kasidesi, passi, kukkaro, kamera, sadeviitta, Thaimaa-opas ja kaikenlaista, mita millonkin :D

 Ryhmän miehet ottivat kulaukset "mieskuntoa parantavaa" litkua :D

 Käärmeitä, jotain ötököitä, liskoja, sammakoita...
Torilta ajeltiin vajaa tunti Myanmarin rajalle ja halutessaan sai menna kaymaan siellakin. En mennyt, koska ois maksanut 500THB eika siella ois ollu kuin taas joku iso tori. Jaatiin Emilyn kanssa kiertelemaan Thaimaan puolelle. Yritettiin loytaa yksi temppeli..eihan siihen mennytkaan kuin pari tuntia :D Kaveltiin risteyksen ohi, joten vasta pitkan kavelylenkin jalkeen takaisin palatessa tajuttiin, minne olisi pitanyt menna. No, mutta tammoista seikkailua oli tan paivan ohjelmassa. Iltasella ei mitaan kummempaa, perussettia!
 Ruokailemassa




 Oli "hiukan" kuumottavaa kävellä noita portaita!

 Maisemia Chiang Rain kaupunkiin

Pari paivaa pohjoista jaljella, sitten Bangkokin kautta etelaan! :) Huomenna siirrymme Chiang Maihin.

(yritin muuten saada kuvia tanne, mutta ei nyt onnistunut..ei voi mitaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti