Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 14. toukokuuta 2011

Paiva 3: Bangkok-Sukhothai

Paiva 3 alkoi yllattaen ;) aamiaisella klo 7.30 aikoihin. Oli hyva aamupala ja tarjontaa runsaasti, jos jonkinlaista juttua. Lansimaisia ja aasialaisia ruoka-aineksia. Pidattaydyin vahan tutummissa, koska pian aamupalan jalkeen oli tarkoitus lahtea koko ryhman kera kohti uusia seikkailuja :D En halua mitaan vatsaongelmia naas, heh.

8.30 oli porukka kutakuinkin kasassa, kamat pakattu ja huoneet luovutettu. Tavarat jatettiin viela hotellille. Lahdettiin sitten kavellen kohti jokea, minka laitamilta hypattiin veneen kyytiin ja ajeltiin pitkin Bangkokin kanavia katsellen maisemia ja paikallista tapaa elaa kanavien varrella. Oli mukava reissu!
 Jokiretkelta siirryttiin Wat Po:n temppelille, joka on Bangkokin vanhin temppeli, muistelisin. Se on tunnettu mm. valtavasta lepaavasta Buddha-patsaasta. Kyseista patsasta sisatiloissa ihailtiin ja kun oli aika siirtya ulos tutkimaan aluetta, alkoi sataa taas ihan kaatamalla :D Siina sitten pidettiin sadetta ja aikaa meni vahan hukkaan. Sateen rauhoituttua, meille ei jaanyt enaa paljoa aikaa kierrella aluetta (ehket noin 20min), koska piti joutua takaisin hotellille ja siita taas eteenpain bussiasemalle ja bussiin kohti Sukhothaita. Vahan harmitti tuo kiire temppelilla, mutta tullaan kylla vierailemaan muillakin temppelialueilla, joten kierrellaan ne sitten paremmin :)Bussi kohti Sukhothaita lahti kahden maissa paivalla. Matka oli pitka ja edelleen sateinen! Salamat vaan valkkyi ja ukkonen jyrisi. Bussi oli kuitenkin kestavaa tekoa ;) ja tiet todella hyvat! Ajeltiin siis ihan paikallisella ilmastoidulla bussilla paikallisten kera. Matkalla pysahdyttiin ja oli mahdollisuus ruokailla. En uskaltanut - vaikka ois bussissa ollut vessa. Perilla Sukhothaissa olimme ehket joskus klo 21-21.30 pintaan. Otettiin huoneet ja mentiin porukalla syomaan hotellin ravintolaan paikallista thai-ruokaa. Oppaamme nimi on muuten Gift (lempinimi jonka perhe on antanut). Han kiertelee siis koko ajan mukanamme ja kertoo paikoista seka asioista, joista haluamme tietaa. Ruuasta, kulttuurista ja kaikesta! :) Oli siis myos mukana ruokailemassa ja oli kiva jutustella ja olla saman poydan aarella koko ryhman kanssa.

Ryhmassamme on 13 henkiloa: 4 pariskuntaa ja 5 "yksinaista" matkustajaa :) Ehka porukasta joskus lisaa. Nyt pitaa lahtee nukkumaan hiljalleen! Huomenna mm. pyoraretki Sukhothai historic park:iin. Taalla kaikki hyvin! Ja elamme siis 4 tuntia Suomea edella, tiedoksi vain esim. viestittelijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti