Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Paiva 18: Bangkok

No niin, paiva alkaa olla ohi ja tulipahan kierreltya kaiken maailman markkinoita. Aamupaivasta otin pienet torkut hotellilla, kavin aamupalalla ja sitten suuntasin itsekseni skytrainilla Phloen Chit-asemalta Mo Chit-asemalle, mista kavelin pikkumatkan viikonlopputorille. Muutaman tunnin kiertelin Chatuchak-torilla: alueelle on ahdettu 6000 pikkukauppaa (lahde: Mondon Thaimaa-opus), joten kylla siella aikaa vierahtaa :D Tein pienia ostoksia, mutta ei niista sen enempaa tassa ;)

Torilta takaisin skytrainilla ja taa mun hotelli onkin tosi hyvalla paikalla kyseista kulkuneuvoa ajatellen. Yhteydet on siis hyvat ja kuten taisin edellisessa postauksessa mainita - hotelli on oikein mukava ja henkilokunta ystavallinen ja asiallinen. Hotel Solo Huone on tosi siisti ja sopivan iso nain yksin matkustavalle ;) Ja taalla ala-aulassa on ilmainen netti+pari lapparia joita saa kayttaa :) Tosi jees!
Kavin lounastamassa Makkarissa :D ja hotellilla vahan mietiskelin pakkailua. Heitin muutamat vaatteet roskikseen; vanhoja ja kuluneita. Ei jaksa raahata takas Suomeen. Kattelin vahan tolloa ja kavin suihkussa, torilla tuli naas 'pikkusen' hiki! Seitteman maissa Rick ja Rosanne tuli taksilla tanne mun hotellilla ja lahdettiin sitten kappailemaan tuonne Nanan suuntaan. Kaytiin syomassa ja parilla drinksulla, jonka jalkeen he jatkoivat omalle hotellilleen (lahtevat huomenna jo aikaisin aamulla lennolle) ja ma seikkailin itsekseni takaisin Soloon. Ihan turvalliselta tuntui kavella ja paljon porukkaa on viela liikenteessa tahan aikaan. Kello nyt siis puol 11 illalla ja taitaapi olla meikalaisen aika menna huoneeseen rauhottumaan. Olihan taa ihan aktiivinen paiva kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti