Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 8. toukokuuta 2011

TJ 3: jännitystä

Nyt jännittää! Mahaa kipristelee ja olo on levoton. Kissa lähti tänään hoitoon Kuopioon ja avopuoliso lähti samaa matkaa samaan kaupunkiin töihin. Nähdään sitten kesäkuun alussa. Orpo olo kotona ja ajatuksissa pyörii vain matkajutut, joten jännitystäkään ei pysty siirtämään, kun ei osaa ajatella mitään muuta. Koitin tuossa leffaa katsoa telkkarista ja pakkailla samalla, mutta ei sekään oikein onnistu. On tämä vaan niin kamalaa...ja ihanaakin toki yhtä aikaa :D Tää jännitys-fiilis on vaan toisinaan vähän epämukava, mutta eihän tässä nyt muu auta kuin "kestää" :)

Eilen käytiin mm. imuri- ja mp3-soitin ostoksilla. Tämmöisen soittimen mies mulle hommas.
Creative Zen 300, 8gb:

http://fi.creative.com/products/product.asp?category=948&subcategory=958&product=19238

Nyt koitan laitella musaa soittimeen ja rauhoittua. Pakkaaminen ei tuota tilan puolesta ongelmia, hyvin näyttää mahtuvan kaikki mukaan eikä tee edes vähääkään tiukkaa :D Mietinkin tuossa jo, että pitäiskö mun ottaa sittenkin käsimatkatavaraksi vähän pienempi reppu tuon mun Deuterin päivärepun sijasta. No, kattoo nyt. Onhan mulla vielä huominen aikaa tuskailla :P Illalla tulee kaveri käymään niin jospa sais vähän muutakin ajateltavaa edes hetkeksi.

Ekasta majapaikasta ei ole vastailtu ollenkaan, ihmetyttää. No, kai se pitää sit vaan taksilla sinne hurauttaa, vaikka lentokenttäkuljetusta muka järjestävät. Mietin jo hetken, että peruisin varauksen, mutta äh.

Ennen Helsinkiin lähtöä pitää muistaa ainakin: kastella kukat, tyhjentää jääkaappia, viedä roskat, tiskata ja laittaa oveen lappu "ei ilmaisjakelua".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti