Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 17. toukokuuta 2011

Paiva 6: Lampang-Chiang Rai

Yhden yon pikainen stoppi Lampangiin tehty ja matka jatkuu taas! Tanaan suuntana oli siis Chiang Rai ja talla kertaa hurjasteltiin ihan private minibusseilla (kahdella). Oli mukavasti tilaa kaantaa penkkeja ja nukkua, katsella maisemia jne.

Noin tunnin ajon jalkeen pysahdyttiin Lampangin norsukeskukseen. Syotettiin norsuja, kaytiin norsuajelulla (puoli tuntia) ja olihan siella toki myos show, missa esiteltiin norsujen taitoja. Norsuja kohdeltiin mielestani hyvin ja oon saanut kasityksen, etta tuotot kaytetaan norsujen hyvaksi. Siella oli myos norsusairaala, missa hoidetaan sairaita norsuja. Yksi naytti kylla vahan pahalta, jalka oli jotenkin murtunut :( jollain oli silmatulehdus ja ihohaavoja, joita putsailtiin jne. Alueella on satoja norsuja vaeltelemassa viidakossa, mutta nama meidan nakemat norsut oli tietysti koulutettuja.






 Tutustuimme myos norsun sonnasta tehtavan paperin valmistamiseen :D Ja itseasiassa samaan paikkaan hyokkasi pari miesta suuren videokameransa kanssa ja kysyivat saavatko kuvata meita siina. Tekivat kuulemma kuvamatskua Discoverylle! :D Muutama meista paasi vahan useampaankin kuvaan (en mina, heh) ja heidan piti sitten sanoa kameralle, etta "kuvamateriaalia minusta saa kayttaa" jne.


Norsukeskuksesta matka jatkui usemman tunnin verran Chiang Rain kaupunkiin. Taalla olemme nyt leppoisasti taman illan (kaksi yota kokonaisuudessaan taalla) ja huomenna lahdetaan katselemaan paikkoja :)
 Matkanvarrelta
 Montako lentävää ötökkää näet kuvassa?

Ois kylla kiva laittaa vahan kuvia tanne sepostuksien valiin, jospa huomenillalla vaikka kokeilisi, onko kovin hidasta talla koneella.

1 kommentti:

  1. Mukavalta kuulostaa ainakin tähän asti, kaikki se mitä ootte tehny :) varmaan suloisia norsuja. Olis kivaa nähdä kuviakin, mut uskon että on hiukan hidasta. Täällä Suomessa satelee vettä ja lämmintä on +9. aika kamalaa! Have fun =) - veera-

    VastaaPoista