Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 21. toukokuuta 2011

Paiva 10: Bangkok

Juna saapui Bangkokiin joskus klo 8 jalkeen aamulla (kello nyt noin 10am) ja nyt odottelen, etta saan hotellihuoneen ja paasen majoittumaan ja kaymaan suihkussa! Tulee tarpeeseen :D



Junamatka meni kivasti. Matka kesti noin 13 tuntia ja puolet ajasta nukuin aika mukavasti (yon siis). Sita ennen chillailin omalla pedilla lueskellen ja musiikkia kuunnellen. Illalla mentiin porukalla ravintolavaunuun, missa alkoi bileet joskus ysin maissa. Aika crazy meininki :D Musiikkia, tanssia (junahenkilokunnan ladyboy oli aika hauska kohottaessa tunnelmaa) yms. :D Joskus ennen yhtatoista lahdettiin punkkaan. Hetken aikaa lueskelin viela ja sitten tuli uni.
Meilla oli ns. hytit 2. luokassa. 4 henkiloa samassa hytissa, kaksi petia alhaalla ja kaksi ylhaalla. Hyva ilmastointi (vahan liian kylmakin valilla) eli ei tarvinnut varsinaisesti hikoilla kuin pieni possu...paitsi bileissa - siella oli sen verran tiivis tunnelma eika ilmastointia :D

Mut nyt hiljalleen hotellille katsomaan, oisko huone valmis. Myohemmin jonnekin kaupungille pyorimaan. Palaillaan! Huomenna lento Koh Samuille, mahtavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti