Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 15. tammikuuta 2010

Viikonloppu!

Aarinko paestaa, mut vetta ei saja! Huomenna mzungut lahtevat porukalla tutustumaan mm. banaanioluen tekoon, chagga-heimon elamaan, chagga-marketille ja vesiputoukselle chillailemaan seka uimaan :) Illalla juhlitaan Reetan synttareita luultavasti suomalais-tansanialaisessa saunassa ja grillibileiden kautta! Juhuu! Paivasta kerron varmasti tarkemmin ylihuomenna :) 


Tyopaiva meni muuten tanaan paremmin kuin eilen ja eilisiltakin on lopulta mukava, kun vasymys meni ohi. Pelailtiin Iriksen ja Annin kera ristiseiskaa ja Scrabblea. Ja kuhan rupateltiin taalla porukalla. Huomista odottaen innostuneena! 

Muokattu: Niin siis en oo nakojaan kirjoittanu aiemmin, etta toissailtana tanne tuli 3 suomalaista: kaksi tyttoa seka 1 poika. Kiva kiva! Lisaa eloa taloon :)

1 kommentti:

  1. Saunapuhtoiset terkut kotoa! Onpa kiva,että sinne on tullut lisää nuoria. Huominen päivä kuullostaa tosi mukavalle, antoisaa viikonloppua!! Iiro tilasi netin kautta 6-kielisen basson ja soittelee sitä nyt innoissaan.Me katellaan Meerin kaa euroviisuehdokkaita,järkkyjä! Sunnuntaina tulee vieraita,leivoin suolasta ja makeeta.Miten sulle paikalliset ruoat on maistuneet? t.äitiliini

    VastaaPoista