Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 9. tammikuuta 2010

Rentoa viikonloppuoleilua :)

Aamupaivalla ottelin hiukan aurinkoa etupihalla, lueskelin kirjaa ja kunhan olla mollottelin. Aloittelin lukemaan Agatha Christien kirjaa Aikataulukon arvoitus. Pari kirjaa on jo luettu (Spindlerin Neljas uhri seka Koiviston Enkeli savannilla) tassa noin viikon aikana :) Oli aika pilvinen paiva, mutta satuin ulos sopivasti auringonpaisteen aikaan ja vahan karvensin itteani, selasta talla kertaa, vaikka aurinkorasvaakin laitoin. Niih, en siis ylttanyt aivan joka kohtaan, joten osa selasta ei palanut ja osa paloi, heh. Kaunista.

Cleverin (tyontekija taalla, kuten Beatrice. Clever kulkee Reetan mukana hanen tyopaikallaan lasten vankilassa) kanssa tuli rupateltua tanaan jonkin verran. Suomen ja Tansanian eroavaisuuksista ja vaikka sun mista! Lisaksi askartelin tyopaikalle ns. paivajarjestysta eli piirtelin taas kivoja kuvia ja nimesin kuvakortit asianmukaisesti swahiliksi seka englanniksi. Tavoitteena olisi, etta kortteja kaytettaisiin ja ne voitaisiin laittaa myos hoitopaikan seinalle, jotta lapset nakisivat, mita paivan aikana tulee tapahtumaan.

Paivajarjestys
Varikortit
Muistipelikortit/etsi parit-kortit
Taiteellista, eiko totta? =D

Paivalliseksi oli pizzaa Tansanian tapaan ja illalla katsottiin Reetan kanssa elokuvaa The other Boleyn girl. Oli ihan katsottava! Kohta lueskelemaan omaan huoneeseen. Lala salama!


4 kommenttia:

  1. Vai rentoa oleskelua siellä! Täällä meikäläinen on painanut hommia viikonlopun venäläisiä passaten.Nyt kolme vapaata. Pakkastakin enää -11C.Pääsee ulkoilemaan. Terkkuja mummilta ja kaikilta tutuilta. Iirokin täytti tänään sitten jo 15v. No heippa taas ja nautihan maisemista,kyllä se Kilimanjaro näyttää aika huimalta! *äityli*

    VastaaPoista
  2. Kyllahan ma Iirolle viestin lahetin! :)

    Kiitoksia terkuista ja sanohan takasin! Mukavia vapaapaivia myoskin. Huomenna alkaa tyoviikko taas joten paiva menee lasten kanssa. Pitaisikin tasta jo hiljalleen hipsia nukkumaan...

    VastaaPoista
  3. Heippa sinne Afrikkaan! Meillä tänään viimenen lomapäivä Kaliforniassa. On ollu upea reissu, koko matka siis: Los Angeles-Las Vegas-Death Valleyn luonnonpuisto (aivan uskomattomat maisemat siellä)-San Fransisco-Santa Barbaran viinitilat-Los Angeles.
    Kivaa viikonloppua sinne, tää sun blogi on hieno! Voi hyvin! Ja terveisiä tätä kautta Kuopion porukoille kun käytte lukemassa! Ridu

    VastaaPoista
  4. Heippahei!

    Varmasti ollut mukava reissu :) Se on sitten taas aika palata arkeen. Hyvat muistot mukana! Haluun naha sit kuvia joskus!

    Taalla mennyt tosiaan kaikki hyvin, toistaiseksi aikalailla oleilua yhdessa paikassa, mutta reilun viikon paasta Kilille ja siita alkaa sit ns. lomailujakso :) Jes!

    VastaaPoista