Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 27. tammikuuta 2010

6. paiva: Reissu ohi, paamaara saavutettu!

-->
Kilimanjaron reissu on nyt finaalissa! Aamulla alkoi kavely takaisin alas klo 7.30 jalkeen ja perilla Marangu-portilla noin klo 13 (Horombo-Mandara-Marangu). Alastulo oli todella raskasta, etenkin lopussa. Jalat oli kipeena erityisesti varpaista ja pakioista, koska koko ajan piti ’jarruttaa’. Marangussa sain todistuksen suorituksesta ja suoritettiin henkilokunnan (opas, kokki ja 2 porteria) tippaus. Lisaksi minulle laulettiin Kilimanjaro-laulu :) Kuljetus TVL-talolle ja taallapa sita nyt taas ollaan – monia kokemuksia rikkaampana, jalat kipeina, mutta mieli virkeana! Uskomaton kokemus, jota ei voi sanoin edes kuvailla. 

Loppuun viela reissun kilometrit:

 • Marangu-Mandara 7,9km
 • Mandara-Horombo 11,7km
 • Horombo-Zebra rocks 5km (veikkaus)
 • Horombo-Kibo 9,2km
 • Kibo-Uhuru Peak 5,8km
 • Uhuru-Kibo 5,8km
 • Kibo-Horombo 9,2km
 • Horombo-Mandara 11,7km
 • Mandara-Marangu 7,9km

YHT. Noin 74km

3 kommenttia:

 1. Tosi upeeta, olet kyllä kova mimmi!!!
  Kovasti olet mielessä ollut, ja olen käynyt täällä tiirailemassa kuulumisia ja tulen jatkossaki piipahtamaan.
  Mukavaa reissun jatkoa ja kaikkea hyvää sinne!
  <3 Anna (Terveiset Mikoltakin:)

  VastaaPoista
 2. Vitsin hurjimus sua sentään :) Onnittelut vielä kerran vuoren vallotuksesta! Nuo alastulokuvat toivat niin mieleen sen oman alastulon ja kun sanoit, ettei sillon yöllä ees nähnyt mitään, että missä oli menossa, niin ei osannut paljon pelätä, kuten sitten alastulossa :) Onneksi selvisit suuremmitta ongelmitta pois sieltä!

  Nauti nyt kunnolla loppulomasta ja tuu ehjänä kotiin <3 Pian onneksi nähdään! Pusselit!
  -Minski

  VastaaPoista
 3. Heippa Anna ja Minski! Kiva kun kaytte lukemassa kuulumisia :) Kohtahan taalta tartteis kotia palata - reilu viikko enaa! Sansibarille lahto huomenna, paasee rantalomailemaan viela tahan kaiken paatteeksi, jes!

  VastaaPoista