Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 5. tammikuuta 2010

Hujambo!

Tansaniassa kaikki hyvin! Eilen siirtelin kuvia toiselle tietokoneelle ja kirjoitin paivan kuulumisia wordiin valmiiksi nettiin liittamista varten. Tietysti nyt kun netti taas toimii, tuo toinen kone on poissa eli en nyt saa liitettya niita sielta =( Liitan jutut ja kuvat siis myohemmin eilisen kohdalle (eli taman tekstin alapuolelle) mikali toinen kone tulee takaisin: en siis jaksa nyt rueta kirjoittelemaan eilisen paivan juttuja uudestaan.

Tanaan on taas opiskeltu swahilia ja jos kaikki esiintulleet sanat opettelen, osaan jo vaikka mita! Voi kylla olla, etta kestaa hetken ennen kuin kaikki sanat on hallussa ;) Opiskelujen jalkeen juteltiin B:n kanssa elokuvista, tv-sarjoista, rikollisuudesta Suomessa ja Tansaniassa, kerrottiin erilaisia 'tarinoita' aiheeseen liittyen (hyvat aiheet meilla...) ja B kertoi muun muassa eraan albiinolapsen tarinan - tasta kenties myohemmin lisaa kunhan jaksan kirjoitella enemman.

Huomenna pitaisi menna ensimmaista kertaa tyopaikalle, jonne minut ja B heitetaan autolla. B tulee olemaan mukanani tyopaikalla, koska lapset ja mina tarvitaan ehka hiukan tulkkausta. Vahan janskattaa, miten hommat lahtevat kayntiin! Toisaalta lapset ovat avoimia ja suloisia varmasti, joten hakuna matata! =) Kirjoittelen taas enemman, kunhan on jotain uutta kerrottavaa! (B = Beatrice = tyontekija TVL-talolla)

3 kommenttia:

  1. Sun matkakuulumisia katselemassa. Pitää tulla toistenkin katsomaan miten sulla siellä menee. Mukavaa reissua!
    -Anni

    VastaaPoista
  2. Hujambo itelles! Piti tulla taas kattomaan,mitä oot puuhannu.Pidähän aurinkorasva aina laukussa mukana. Ja reipasta työpäivää lapsukaisten parissa! Toivottelee,äityli

    VastaaPoista
  3. Aitylille tiedoksi, etta hujamboon pitaa vastata 'Sijambo!' =D Ehka pidan kotona sitten jonkun swahili-kurssin teille, hehe.

    Anni, jee, kiva kun kavit! Asante, kiitos :)

    VastaaPoista