Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 29. tammikuuta 2010

1. paiva: Tarangire

Juhuu, safarin ensimmainen paiva ohi ja olipa kylla hieno reissu! Vahan eri maata kuin edellinen Keniassa...Lahdettiin siis aamulla talolta ajelemaan kohti Tarangiren luonnonpuistoa. Matkalta poimittiin lunchboxit ja ostettiin naposteltavaa autoon.

Tarangireen saavuttiin obaut 11 aikaan ja aloiteltiin bongailu. Paivan aikana nahtiin varmasti reilusti yli 200 norsua, paljon paviaaneja, impaloita, vesiantilooppeja (waterbuck), kirahveja, villisikoja, erilaisia lintuja seka seeproja! Paiva oli aurinkoinen ja hieno, joten kuvat elaimista onnistui loistavasti :) Maisemat olivat upeita, kaunista luontoa. Norsu imettamassa vauvaansa, norsut piehtaroimassa mudassa, kirahvit juoksemassa hassun nakoisesti, paviaanit heilumassa puissa, impalat huiskuttelemassa hantiaan jne. Ihan epatodellinen fiilis!
 
 
Lounastauko pidettiin kahden maissa, jonka jalkeen ajeltiin noin klo 16 asti. Sitten olikin aika ajaa majoituspaikkaamme (tented camping) Havennatureen. Saatiin tervetuliaiskaakaot/teet, syotiin paivallista (hyvaa ruokaa!), pelailtiin korttia, kaveltiin ympariinsa maisemia katsellen. Nyt kello lahenee puolta yhtatoista ja aika kayda nukkumaan. Huomenna suuntaamme Ngorongoroon! :)

Ainiin, tsetse-karpaset olivat aikamoinen riesa puistossa. Pirun arhakoita elukoita, purivat aggressiivisesti eika niilta voinut suojautua autossa mitenkaan! Ja niita oli PALJON! Saatiin kylla silti niistakin naurua aikaiseksi, koska olihan se vahan huvittavaa, kun yhet yrittaa laiskia karpasia sen minka ehtii, vaikka nakopiirissa olisi norsuja tms. eksoottista :D

Hieno paiva!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti