Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



lauantai 2. tammikuuta 2010

Tansaniaan saavuttu!

Juhuu, taalla sita nyt ollaan :) Pitaa taas opetella kayttamaan ei-lansimaista nappaimistoa. Lennot sujuivat hyvin ja oikeaan aikaan olin jopa perillakin! Amsterdam-Kilimanjaro-lento oli tosi taynna, joten eipa pystynyt loikoilemaan penkeilla vaan istuttiin hyvin tiiviisti vierustovereiden kanssa. Koneesta astuttua ulos, sai heti ensimmaisena tuntea kuumuuden ja haistaa nenalla Afrikan hajuja. Tuli aika janna fiilis - taalla sita "taas" ollaan :)

Kilimanjaron kentalta minut haki haki Louis, ja ajoimme vajaan tunnin matkan rupatellen tanne Moshin tuntumaan. Koiria oli vastassa paljon - niita on kuulemma 10 kappaletta :D Talo on iso ja etenkin nyt, kun taalla on toistaiseksi lisakseni vain yksi nainen, jota en viela nahnyt, koska on varmaankin nukkumassa. Mina menen ihan kohta suihkuun ja valloittamaan huoneen!

Huomenna aamiaisen jalkeen perehdytysta talon tavoille yms. Kuulemisiin! :) Tansania kuittaa!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pääsit turvallisesti perille!! Muistahan päivitellä ahkerasti, täällä yksi tiedonjanoinen odottaa kuulumisia! Ihana toi kuva, tulee niin muistot mieleen. Toivottavasti tällä kertaa on vähän paremmat sadevarusteet mukana! :D

    Take care!

    -Tiinu-

    VastaaPoista
  2. Hei sisko rakas!
    Kuuntelen täällä Mama Africaa ja ajattelen kateellisena, että olet siellä lämpimässä. Suomessa erittäin kylmä! Ollaan täällä kotona onnellisia että pääsit turvallisesti perille =)
    Tänään on sulla varmaan ollu mielenkiintoinen päivä ku oot tutustunut ympäristöön.

    Odotetaan innolla kuulumisia.

    -veera

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kuulumisia tulette kylla saamaan, koska taalla on nain napparasti netti kaytossa. Maksu kayton mukaan eika ole kallista kuitenkaan!

    Niin ja Tiinu, kylla mulla pitaisi nyt olla semmoset varusteet mukana, etta ei pieni sade haittaa =D Tuli kylla muistot heti mieleen, kun koneesta astui ulos - Afrikan tuoksu ja kuumuus tietysti.

    VastaaPoista