Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 12. tammikuuta 2010

Kaikki OK!

Mitaan erikoisempaa ei ole tapahtunut, joten eipa ole tullut kirjoiteltua tanne. Kaikki kuitenkin siis hyvin :) Elo on rauhallista ja leppoisaa. Paivat koostuvat pitkalti syomisesta, chillailusta, toista aina valilla (tanaan vapaata, kun taalla on 'public holiday'), lueskelusta (tanaan paatin Agatha Christien kirjan Aikataulukon arvoitus ja aloitin lukemaan Tess Gerritsenin Katoaminen-kirjaa), auringosta nauttimisesta jne. Eilen illalla katseltiin homppakomedia '17 again' ja...no, ei siis mitaan maata mullistavaa =D Tammoista leppoisaa oleskelua - taalta talolta puuttuu vain uima-allas, niin sit ois kaikki hyvin! Vois valilla pulahtaa viileaan veteen. Oi voi, se ois kylla ihanaa =D

Uimisesta puheen ollen, olen vahan tuumaillut rantalomakohdetta. Lueskelen Lonely Planet Tanzania-kirjaa ja koitan katsella eri vaihtoehtoja. Luultavasti valitsen joko Sansibarin tai Panganin. Panganilla olisi varmasti rauhallisempaa kaikin puolin; rauhallisemmat rannat, ei niin paljoa turisteja jne. Toisaalta kiinnostaisi nahda Sansibar, mutta en nyt viela oikein tieda.

Tanaan tanne talolle tulee ilmeisesti 3 suomalaista, pari tyttoa ja poika. Pitaa hiukan tiedustella jossain vaiheessa, olisiko heilla suunnitelmissa tehda safaria tai lomailla rannikolla. Olisi niin paljon edullisempaa lahtea porukalla! Saap nyt naha.

Voikaa hyvin koto-Suomessa, eika tartte hatailla jos en kirjoita joka paiva =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti