Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 30. tammikuuta 2010

2. paiva: Ngorongoro

Toinen safaripaiva takana ja oli viela hienompi kuin eilinen. Paiva oli taas mita mahtavin, Ngorongoron kraateri todellakin nakemisen arvoinen! Mielettomia maisemia, paljon elaimia, hyva fiilis :) Myoskaan tsetse-karpaset eivat olleet kiusanamme, koska Ngorongoro on viileampi paikka kuin Tarangire (karpaset viihtyvat kuumassa) eika myoskaan norsuja ollut niin paljoa (karpaset pitavat norsujen veresta, kertoi opas). Voitiin siis keskittya hiukan paremmin elainten touhuihin, ilman jatkuvaa laiskimista :D
Ngorongorossa oli RUNSAASTI (varmaan voi puhua tuhansista) gnu-antilooppeja seka seeproja! Niita naimme siis eniten.
 
  
 
  
 

Lisaksi bongailtiin mm. muutama hyeena, virtahepoja, gazelleja, kotkia tms, buffaloita, paviaaneja, norsuja, sakaalin tyyppisia 'kettuelaimia',villisikoja ja LEIJONIA, JEE!
7 leijonaa taidettiin nahda yhteensa. Pari niista makoili meidan eteen pysahtyneen safariauton renkaiden vieressa, joten oltiin tosi lahella. Kun tama auto lahti paikalta, paastiin viela lahemmas :) leppoisia kissapetoja!
Niin ja naimme harvinaisen (black rhino) sarvikuonon. Kuulemma voidaan olla iloisia, etta nahtiin se ja viela kohtuullisen lahelta. Erilaisia lintuja oli myos runsaasti ja tulipa viela mieleen, etta yksi buffalo oli ihan vasta asken saanut poikasen, koska poikainen ei osannut viela kavella aivan sujuvasti ja emolta roikkui jalkeiset takapaasta.
Upea paiva ja Big Five:sta puuttuu enaa leopardi. Sen voi nahda huomenna Lake Manyarassa JOS kay TODELLA HYVA tuuri! Illalla ei mitaan ihmeita: ruokailua, kortin peluuta yms.
 
  
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti