Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



sunnuntai 24. tammikuuta 2010

3. paiva: Horombo + Zebra Rocks

-->
Tehtiin ‘pieni’ kavelylenkki Horombo hutilta Zebra rocks:lle. Tarkoituksena oli totutella ohuempaan ilmaan hiukan Horomboa korkeammalla. Kaytiin noin 4100 metrissa ja aikaa meni kolmisen tuntia. Paata alkoi taas sarkemaan, mutta eikohan se tasta. Muita ongelmia ei onneksi ole esim. vatsakipuja tms. Niin joo ja Zebra rocks on siis sellainen erikoisen nakoinen kallioseinama, jossa on mustia, valkoisia ja punertavia pystyviivoja, joista se on saanut nimensa. Zebra rocks on 4050 metrissa, mutta kavuttiin siita ylemmas katselemaan maisemia mm. Kibon ja Red mountain:n suuntaan. Juuri ja juuri ehdittiin nahda maisemat – pilvet nimittain peittivat kaiken parin minuutin sisalla!
 
 
Klo 19.35: Lounas ja paivallinen syoty. Lounaalla ei oikein ruoka maistunut, oli aika kipea olo. Paansarkya, ehka kuumetta vahan. Lounaan jalkeen nukuin varmaan 3h ja kun herasin, oli silmat ihan turvonneet – kivat silmapussit! Johtui ilmeisesti liian vahaisesta vedenjuonnista tms. Ainiin ja lounaalla soin useamman mangopalan ja suuta alkoi kutittamaan aivan kuten jos syon raakaa omenaa tai kiivia. Voi olla, etta oon allerginen mangolle! Onneks ei mitaan suurempia oireita lykannyt!
Unien jalkeen havisi paansarky (otin kylla laakkeitakin). Voi olla, etta tulee huomenna takaisin, kun lahdemme klo 7.30-8 kohti Kibo huttia. Siella sitten ruokailua ja nukkumista, keskiyolla huiputtamaan! Huh, rankka osuus alkaa! Ihan pian kayn nukkumaan..huonetoverini USA:sta nakojaan kuorsaa, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti