Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tyopaiva nro 1 (lyhyesti)

Paiva meni muksujen kanssa lasten hoitokodissa, jota voisi kutsua myos ns. nursery schooliksi. Kaikki meni OK, mutta hiukan hankalaahan se on taman kielen kanssa. Pienet lapset kyseisilta seuduilta eivat oikein englantia hallitse. Beatrice oli siis mukana ja kaansi valilla sanomisiani, mutta siltikin on hankalaa, kun et voi itse sanoa lapsille ihan mita haluat ja missa tilanteessa vain - aina taytyy kutsua B siihen kuuntelemaan ja kaantamaan. Mutta eikohan se tasta...

Katselin toimintaa ja vahan opetin aakkosia seka leikin lasten kanssa, mutta pitaa yrittaa kehitella jotain jarjestaytyneempaa toimintaa tuleviksi paiviksi! Pitaa myos ottaa mukaan swahili-sanalistat, joita ollaan B:n kanssa kayty lapi. Voi sielta sitten luntata tarvittavia sanoja. Ehka huomenna tapaan suomalaisen Camillan, joka on siis keskuksen perustaja (ilmeisesti) ja han kertoo tarkemmin toiminnasta. Kirjoittelen myohemmin taas lisaa, nyt en jaksa oikein keskittya.

Muutamat kuvat kuitenkin =)

 
 
 
Tyopaivan jalkeen kaytiin viela B:n ja Reetan kanssa kangasmarketilla. En ostanut toistaiseksi mitaan, mutta ehkapa myohemmin. Voisi teettaa kivat verhot kotia =) Tassa illalla ihan normipuuhastelua: ruokailua (food bananas and meat), rupattelua, chillailua =) Kuulemisiin taas!
 
Ai niin ja piti sitten ottaa kuva naista ihanista "rusketusraidoista" ts. t-paita-rajoista. Katso ja ihastu ;) (kaula ja kasi/olkapaan seutu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti