Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 19. tammikuuta 2010

Aasi tuli taloon!

Olen unohtanut kertoa, etta sunnuntaina tanne talolle tuotiin aasi (punda)! Se on aika symppis =D Tuolla se torottelee pihassa ja asken seiso tuossa oven edessa ja pyrki sisalle tai katseli itseaan peilista. Hassu elikko!
Nain myos sunnuntaina toisen kilpikonnista - niita harvemmin nakee, kun monkivat jossain tuolla pihamaalla. Nyt taalla on siis aasi, pari kilpparia seka kymmenen koiraa. Koirulit ovat tavallisesti paivisin hakissaan ja paasevat sitten yoksi pihalle.
Huomenna on viimeinen tyopaiva! Sit on yksi vapaapaiva, jolloin lahdemme kaupungille Louisin ja Reetan kanssa ostamaan erilaisia tavaroita lasten hoitokotiin seka lasten vankilalle. Lapsille ajattelin ostaa (jos loytyy) muun muassa palapeleja, palloja, kynia, piirustuspapereita, satukirjoja swahiliksi, ehka cd-soittimen jne. Samana paivana mulla on myos 'briefing' Kilin reissusta. Sit perjantaina onkin lahto vuorelle!

Muistutan siis jo nyt, etta 22-27.1. minuun ei valttamatta saa yhteytta lainkaan! Vuorella ei ilmeisesti kannykka toimi kovin hyvin. Lupaan laittaa viestia mm. aitille ja Teemulle heti kun pystyn :) Alkaa hatailko, menen rauhallisesti ja itseani kuunnellen!

2 kommenttia:

  1. Kävinpäs taas lueskelemassa sun päikkyä ja kuvia tiirailemassa. =)
    Turvallista vuorenvalloitus-reissua!

    -Anni

    VastaaPoista
  2. Hujambo ja Henriikan-päivän onnittelut sinulle!
    t.äitiliini

    VastaaPoista