Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 28. tammikuuta 2010

Kilimanjaro-kuulumiset

Hellurei! Lisaan Kilimanjaron reissun kuulumisia ja kuvia taman tekstin alapuolelle. Pidin reissulla paivakirjaa ja kopsaan sielta tekstia tanne. Laitan ne jarjestyksessa paivamaarien mukaan :) 

Suosittelen katsomaan mittasuhteita ja korkeuseroja kuvissa! Nakyy ehka parhaiten talloin jos kuvassa on myos ihmisia, joihin voi verrata. 

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno juttu, onnittelut!!! Ridu

    VastaaPoista
  2. Vielä kerran ONNITTELUT HUIPUTTAJALLE! Raskas on ollut matka louhikkoineen ja rankkoine nousuineen. Mutta sitkeys palkitaan! Upeita kuvia olet saanut muistoksi ja kiva on meidänkin tuoreeltaan käydä niitä täältä katselemassa.Olemme ylpeitä sinun saavutuksesta ja toivomme myös kokemusrikasta loppulomaa! Rakkain terveisin,äiti

    VastaaPoista